Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό εσωτερικό της Mercedes S-Class (+video)

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εντυπωσιακό εσωτερικό της Mercedes S-Class (+video)

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό εσωτερικό της Mercedes S-Class (+video)

ΝΕΑ

Λίγο πριν από την αποκάλυψη της S-Class (στις 2 Σεπτεμβρίου), η Mercedes-Benz δίνει στην δημοσιότητα μια δεύτερη ματιά, με περισσότερες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του πολυτελούς sedan.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Mercedes S-Class είναι πιο ευρύχωρη, πιο πολυτελής και πιο εξελιγμένη από ποτέ.

Από τον προηγούμενο μήνα, η αυτοκινητοβιομηχανία δείχνει με teaser τις πρώτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες της καμπίνας της S-Class. Ξεκίνησε με το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX δεύτερης γενιάς που κάνει το ντεμπούτο του στο κορυφαίο sedan και τώρα επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά πολυτέλειας και ευεξίας του μοντέλου.
Η Mercedes περιγράφει το εσωτερικό της S-Class ως «τρίτη θέση», που αποτελεί τον χώρο, μεταξύ σπιτιού και εργασιακού χώρου, όπου ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου περνά πολύ χρόνο. Η καμπίνα λέγεται ότι προσφέρει μια «αίσθηση καλής ατμόσφαιρας κάτι σαν lounge, που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και υψηλή ποιότητα». Από άποψη στυλ, η Mercedes λέει ότι η καμπίνα επηρεάζεται από την εσωτερική αρχιτεκτονική και τα στοιχεία σχεδίασης… σκαφών.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις πέντε οθόνες, τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τα μεγάλα διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό και στο πίσω μέρος (με την προαιρετική διαμόρφωση σουίτας First Class). Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μία επένδυση από ξύλο ανοιχτού πόρου εμπνευσμένο από τα γιοτ που τον διαπερνούν ένθετα από αλουμίνιο. Στα νέα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνονται επίσης οι τέσσερις κεντρικοί αεραγωγοί χαμηλού προφίλ, δύο λεπτοί κάθετοι αεραγωγοί, νέα γενιά καθισμάτων με τρισδιάστατη σχεδίαση και η νέα γενιά τιμονιού με πιο χοντρή στεφάνη και «χωστό» σχήμα.


Ένα άλλο χαρακτηριστικό του εσωτερικού της νέας S-Class είναι το νέο ενεργό σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος ενσωματωμένο στα συστήματα οδήγησης και Energizing Comfort. Είναι σε θέση να υποστηρίζει οπτικά τις ειδοποιήσεις και μπορείτε να το ελέγξετε μέσω του συστήματος κλιματισμού ή με φωνητικές εντολές από την εφαρμογή «Hey Mercedes».

Advertisement

Η Mercedes-Benz S-Class δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τον εσωτερικό χώρο και το νέο μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση. Σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία, σχεδόν όλες οι διαστάσεις που σχετίζονται με την άνεση τόσο της έκδοσης με μικρό ή μακρύ μεταξόνιο έχουν βελτιωθεί για όλους τους επιβάτες. Επομένως, η αίσθηση του χώρου είναι «αναλόγως γενναιόδωρη». Υπάρχουν έως και πέντε παραλλαγές πίσω καθισμάτων: δύο και τρία καθίσματα, λειτουργία ανακλινόμενου καθίσματος, αναδιπλούμενο κεντρικό υποβραχιόνιο ή κονσόλα business center.

Advertisement

Η υψηλή ποιότητα οδήγησης και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου χαρακτηρίζουν επίσης την S- Class, μαζί με μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων Energizing Comfort. Για παράδειγμα, με το πάτημα ενός κουμπιού ή με φωνητική εντολή, δημιουργεί μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα σε περίπτωση κόπωσης, χαλάρωσης ή σε περίπτωση αυξημένου επιπέδου άγχους. Υπάρχει ακόμη και μια λειτουργία Energizing Coach που προτείνει ένα πρόγραμμα ευεξίας που βασίζεται σε δεδομένα οχημάτων και ταξιδιών. Το πολυτελές σαλόνι είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα σύστημα φιλτραρίσματος αέρα που ονομάζεται Energizing Air Control, αποτελεσματικό κατά της λεπτής σκόνης, της γύρης και των οσμών. Φυσικά υπάρχει ένα πακέτο (το Air-Balance) με ιονιστή που προσφέρει δύο ειδικά αρώματα «S-Class».

 

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Η νέα Mercedes S-Class χωρίς καμουφλάζ

Έτσι θα είναι από μπροστά η νέα Mercedes S-Class

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα Mercedes-Benz S-Class