Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ringbrothers παρουσιάζει το πρώτο της Mercury Cougar του 1968

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ringbrothers παρουσιάζει το πρώτο της Mercury Cougar του 1968

ΝΕΑ

Η Ringbrothers παρουσιάζει το πρώτο της Mercury Cougar του 1968

ΝΕΑ

Το μοντέλο που ήταν προγραμματισμένο για παρουσίαση στη φετινή SEMA αλλά καθώς λόγω πανδημίας δεν έγινε κανονικά η συγκεκριμένη εκδήλωση, Ringbrothers που ασχολείται με τις βελτιώσεις των musclecars, παρουσιάσε για τους φίλους του είδους το συγκεκριμένο Mercury Cougar του 1968.

Advertisement
Advertisement

Η Ringbrothers έβαλε ένα V8 460 ίππων από Mustang στο Cougar και το συνδύασε με το 10άρι αυτόματο κιβώτιο της Ford.

Φυσικά και όλα αυτά έχουν νόημα αφού να πούμε για όσους δεν το ξέρουν, πως το Cougar ήταν η «πλούσια» έκδοση του κλασικού Mustang με τα σήματα της Mercury. Από το πλάι, η συγγένεια φαίνεται ξεκάθαρα, με την κατανομή των όγκων αλλά και τις γραμμές του αμαξώματος. Ένα σύστημα εξάτμισης της Flowmaster φροντίζει για την επιβλητική ηχητική συνοδεία στη λειτουργία του V8 από τη Mustang. Η ανάρτηση της DSE και οι τροχοί της HRE (τριών τμημάτων) με τα ελαστικά της Michelin, δίνουν στο μοντέλο της Ringbrothers το απαραίτητο stance.

Advertisement
Advertisement

Η ανακατασκευή του Cougar περιελάμβανε επίσης την πλήρη αποκατάσταση του πλαισίου, που σημαίνει πως τα επίπεδα τμήματά του αντικαταστάθηκαν, όπως και το τούνελ της μετάδοσης. Στο αμάξωμα, νέοι είναι οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ καινούργια είναι τα φανάρια και η πολύ χαρακτηριστική μάσκα. «Βάζουμε την καρδιά μας σε κάθε αυτοκίνητο που κατασκευάζουμε και αυτό το Cougar δεν αποτελεί εξαίρεση», δήλωσε ο Jim Ring, συνιδιοκτήτης της Ringbrothers.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Mια Toyota Supra για τον Batman
Μια κόντρα με αποτέλεσμα- έκπληξη για τη Mustang (VIDEO)
H Mustang Mach-E “κονταροχτυπιέται” με το pit crew της Ford (VIDEO)