Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το δίλημμα του Μπάϊντεν: Corvette ή ηλεκτρικά;

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το δίλημμα του Μπάϊντεν: Corvette ή ηλεκτρικά;

ΝΕΑ

Το δίλημμα του Μπάϊντεν: Corvette ή ηλεκτρικά;

ΝΕΑ

Είναι γνωστό ότι ο Μπάιντεν αγαπά τις Corvette όντας κάτοχος ενός τέτοιου αυτοκινήτου. Στην έκθεση του Ντιτρόιτ πάντως έριξε περισσότερο το βάρος στα ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστή η αγάπη του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τα αυτοκίνητα αλλά και το ενδιαφέρον του για την πορεία της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ που γίνεται αυτές τις ημέρες έδωσε ο ίδιος το παρών, παίρνοντας μάλιστα τον λόγο και εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για τα πολλά νέα ηλεκτρικά μοντέλα που παρουσιάζονται εκεί.

Όπως είπε έχει ο ίδιος δοκιμάσει κάποια από αυτά όπως τη νέα Cadillac Lyriq αλλά και το Ford F-150 Lightning και ένα Jeep Grand Cherokee 4xe.

Advertisement
Advertisement

H κυβέρνηση του Μπάϊντεν είναι αποφασισμένη να ενισχύσει με όλα τα μέσα την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας προϋπολογίσει δισεκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις μέχρι το 2030.

Ενδεικτικό της κινητικότητας που υπάρχει στην αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία ως προς τα ηλεκτρικά είναι ότι στο Ντιτρόιτ τα πιο σημαντικά εκθέματα που παρουσιάστηκαν φέτος ήταν EV, με μοντέλα όπως τα Chevrolet Equinox EV, Blazer EV, Silverado EV, Bolt EV, Bolt EUV, GMC Hummer EV και SUV, Cadillac Lyriq, και Buick Wildcat EV Concept.

Advertisement

Πάντως ο Μπάιντεν δεν απέφυγε να συναντήσει και να καθίσει στο κάθισμα και μιας Corvette Z06. Μάλιστα φωτογραφήθηκε στο κάθισμα μίας πορτοκαλί Vette, δείχνοντας ότι οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Πρόεδρος Biden «ψήνεται» να κάνει ηλεκτρικό το «The Beast»
O Joe Biden γκαζώνει με το ηλεκτρικό Ford F-150 (+video)
Ιδού το αγαπημένο αυτοκίνητο του Προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden