Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Chicago Auto Show επιστρέφει τον Ιούλιο με ένα ξεχωριστό event

Ελλάδα 13:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Chicago Auto Show επιστρέφει τον Ιούλιο με ένα ξεχωριστό event

ΝΕΑ

To Chicago Auto Show επιστρέφει τον Ιούλιο με ένα ξεχωριστό event

ΝΕΑ

Το Chicago Auto Show επιστρέφει τον ερχόμενο Ιούλιο για την εκδήλωση «Special Edition» που θα αποκαταστήσει λίγο τις ισορροπίες που τάραξε η πανδημία και στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες.

Advertisement
Advertisement

Το Chicago Auto Show ήταν ένα από τα τελευταία μεγάλα αυτοκινητικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες, προτού ο COVID-19 αναγκάσει σε περιορισμούς τις εκδηλώσεις του είδους και όχι μόνο.

Η αναγκαστική αναβολή του από την τακτική ημερομηνία διεξαγωγής (μέσα στο Φεβρουάριο) και οι εξελίξεις γύρω από την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο, φέρνει τους διοργανωτές στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως θα υπάρξει «μια ειδική έκδοση της εκδήλωσης» που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15-19 Ιουλίου. Η εκδήλωση αυτή θα φιλοξενηθεί στο McCormick Place, μια μεγάλη έκταση με ανοιχτούς και κλειστούς χώρους και θα είναι ένας από τους χώρους «πρώτων ζωντανών εκδηλώσεων, με φυσική παρουσία επισκεπτών μετά το κλείσιμο που επέβαλλε η πανδημία του COVID-19». Η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Δυτικό κτίριο του McCormick Place και θα περιλαμβάνει δοκιμές αυτοκινήτων σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και τεχνολογικές επιδείξεις.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η Ford θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για να οδηγήσουν τα Bronco, Bronco Sport και Mustang Mach-E και να εξερευνήσουν τις τεχνολογίες που προσφέρουν. Τα εισιτήρια για την ειδική αυτή εκδήλωση όπως και τα ραντεβού με τις εταιρείες, θα πωλούνται αποκλειστικά στο διαδίκτυο και οι επισκέπτες θα πρέπει να επιλέξουν την προτιμώμενη ημερομηνία και ώρα που θέλουν και μπορούν να επισκεφτούν το χώρο. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Chicago Auto Show, Dave Sloan, «έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους εμπλεκόμενους και θα τηρούμε προσεκτικά τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες υγείας και ασφάλειας που καθορίζονται από αξιωματούχους της πόλης και του κράτους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χωμάτινες περιπέτειες για το Ford F-150 Raptor (VIDEO)
Ένα πρωτότυπο δώρο για τους κατόχους της ηλεκτρικής Ford Mustang 
ΔΟΚΙΜΗ: Ford Puma ST 1,5 Ecoboost 200PS