Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To BYD Seal U στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου

Ελλάδα 22:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To BYD Seal U στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου

ΝΕΑ

To BYD Seal U στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου

ΝΕΑ

Η BYD συνεχίζει τον έντονο ρυθμό για την εμπορική παρουσία της στην Ευρώπη. Το επόμενο «κεφάλαιο» θα αρχίσει να γράφεται με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Seal U.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε, η BYD θα συμμετέχει στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου με τα μοντέλα της τα οποία προορίζει για την ευρωπαϊκή αγορά.

Μεταξύ αυτών που θα υπάρχουν στο περίπτερό της θα είναι και το Seal U, το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV μοντέλο της, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στη Γηραιά Ήπειρο.

Αυτό βασίζεται στο Seal, δηλαδή στο sedan το οποίο άρχισε να κατασκευάζεται πέρυσι. Σύμφωνα με την BYD, το γράμμα «U» που έχει προστεθεί στην ονομασία του SUV οχήματος (Seal U) είναι από την αγγλική λέξη «utility», με σκοπό να τονιστεί η χρηστικότητα και η πρακτικότητα του νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Αυτό -όπως και το Seal- βασίζεται στην πλατφόρμα «e-Platform 3.0» η οποία είναι αρχιτεκτονικής 800 Volt και η πιο σύγχρονη που έχει η κινεζική εταιρεία.

Χάρη σε αυτή, μπορεί να δεχτεί μπαταρίες αυξημένης ενεργειακής χωρητικότητας και να έχει πολλά σύγχρονα συστήματα άνεσης και ενημερωδιασκέδασης.

Advertisement

Αναφορικά με τις μπαταρίες, το Seal U θα διατίθεται σε δύο εκδοχές: Στην πρώτη, είναι 71,8 kWh και δίνουν μέγιστη θεωρητική αυτονομία 420 χλμ. Στη δεύτερη, είναι 87 kWh και η μέγιστη θεωρητική αυτονομία φτάνει τα 500 χλμ.

Advertisement

Το εσωτερικό του αναμένεται να είναι ευρύχωρο και στο ταμπλό του υπάρχουν δύο μεγάλες έγχρωμες οθόνες, στον πίνακα οργάνων και στο κέντρο του. Μάλιστα, αυτή στο μέσον της κονσόλας μπορεί να περιστραφεί κατά 90 μοίρες και να χρησιμοποιείται είτε με κάθετη τοποθέτηση είτε με οριζόντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κινέζοι εναντίον όλων: Νέο SUV της BYD με 680 άλογα!
«Καλπάζει» η BYD στην παγκόσμια αγορά
Το BYD Dolphin στην Ευρώπη (+τιμή)