Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αγωνιστικό δεν έστριψε… ποτέ (+video)

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αγωνιστικό δεν έστριψε… ποτέ (+video)

ΝΕΑ

Το αγωνιστικό δεν έστριψε… ποτέ (+video)

ΝΕΑ

Άτυχη στιγμή για οδηγό αγώνων σε πρόσφατη ανάβαση που διεξήχθη στον Διόνυσο. Παρά την σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά…

Advertisement
Advertisement

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αττική η ανάβαση Διονύσου ένας αγώνας που προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και συγκέντρωσε 88 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας είχε πολλά απρόοπτα τόσο την ημέρα των δοκιμών (Σάββατο) όσο και την ημέρα του αγώνα με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθούν κανονικά τα περάσματα λόγω περιορισμένου χρόνου και λόγω… νύχτας. Αρκετοί οδηγοί είχαν εξόδους και έτσι υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video που αναρτήθηκε στο TikTok από τον χρήστη “Ardan 93”, ο οδηγός ενός Opel Manta έχασε τον έλεγχο και αντί να στρίψει, συνέχισε… ευθεία. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο με τον αριθμό 83 στις πόρτες οδηγούσε ο «Μπιλάκος» και παρά την σφοδρή σύγκρουση δεν τραυματίστηκε, γεγονός που έδειξε πως τα μέτρα ασφαλείας έπαιξαν το ρόλο τους και είναι πολύ σημαντικά στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Στο video φαίνεται πως το Opel Manta έχει χάσει την πρόσφυση παρά την προσπάθεια που κάνει ο οδηγός να στρίψει αλλά χωρίς επιτυχία. Το αγωνιστικό όχημα σκαρφαλώνει στο βράχο, πέφτει στα πλάγια και σταματά, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Για την ιστορία των απόλυτο χρόνο ημέρας σημείωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος με Ford Fiesta Rallycross, ο οποίος κατέκτησε και τον τίτλο για 7η συνεχή χρονιά στην κατηγορία Formula Saloon.

@ardan.93 #fy #fypageシ #mpesfypgamw #viral #foryoupage #anabisos #anabasi #ascent ♬ πρωτότυπος ήχος – ARDAN 93

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιβεβαίωση newsauto: Συνεχίζονται οι επιδοτήσεις στα ηλεκτρικά
Γιατί τα ηλεκτρικά «τα παίζουν» τον χειμώνα;
«45 μάστοροι και 60 μαθητάδες» για ένα Toyota Century (+video)

 

Advertisement