Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το αφεντικό της Renault ζήτησε αλλαγή ονομασίας στο Kadjar!

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το αφεντικό της Renault ζήτησε αλλαγή ονομασίας στο Kadjar!

ΝΕΑ

Το αφεντικό της Renault ζήτησε αλλαγή ονομασίας στο Kadjar!

ΝΕΑ

Οι Γάλλοι προχωρούν σε ανασυγκρότηση δυνάμενων και είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν ισχυρότεροι στο segment των μικρομεσαίων SUV.

Advertisement
Advertisement

Να κάνει το επόμενο βήμα στα μικρομεσαία SUV επιθυμεί η Renault, με τους διοικούντες της να έχουν ήδη εστιάζει στη διάδοχη κατάσταση του Kadjar.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του έγκυρου δημοσιογραφικού Μέσου, caradisiac, οι Γάλλοι ετοιμάζουν ένα ολοκαίνουριο μοντέλο που θσ αποστασιοποιείται από το υπάρχον, ενώ θα έχει και μια ολοκαίνουρια ονομασία.

Ο αντικαταστάτης, λοιπόν, θα φαίνεται πως θα… ακούει στο όνομα “Audace” (σ.σ. στα ελληνικά «Τόλμη»), κατόπιν απαίτησης του Luca de Meo, μόλις λίγες μέρες μετά την ανάληψη των ηνίων του γαλλικού brand.

Advertisement
Advertisement

Το μοναδικό πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι η χρήση του εν λόγω εμπορικού σήματος και από άλλες εταιρείες. Το τμήμα μάρκετινγκ, ωστόσο, της Renault μοιάζει πλήρως ενημερωμένο για την κατάσταση και ήδη εκτελεί τις απαραίτητες ενέργειες, απευθυνόμενη στο Εθνικό Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Γαλλίας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την προστασία των εφευρέσεων, των καινοτομιών και των βιομηχανικών ή εμπορικών δημιουργιών.

Μέσω της μετονομασίας η Renault θέλει να καταστήσει άμεσα σαφές πως θα πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο μοντέλο.

Advertisement

Η Renault, λοιπόν, προχωρά σε ανασυγκρότηση δυνάμεων, ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο ισχυρή  στην κλάση των μικρομεσαίων SUVs. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το Audace να αποτελεί έναν από τους κεντρικούς προϊοντικούς πυλώνες του στρατηγικού πλάνου “Renaulution” για επιστροφή της μάρκας στην πρώτη γραμμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Renault 4L Electric Concept εμπνευσμένο από τα Chic Hotels
Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Renault Kangoo (+video)
Daimler: Πούλησε το μερίδιο που κατείχε στη Renault