Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

TNC-E Mobility: Η cool πλευρά της μικροκινητικότητας

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

TNC-E Mobility: Η cool πλευρά της μικροκινητικότητας

ΝΕΑ

TNC-E Mobility: Η cool πλευρά της μικροκινητικότητας

ΝΕΑ

Η πιο cool λύση στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και της μικροκινητικότητας βρήκε πλέον στέγη στην TNC-E mobility.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά ηλεκτροκίνητων οχημάτων μικροκινητικότητας όπως τα e-bikes, τα nanocars και τα ηλεκτρικά πατίνια μπορεί να αποτελούν μια σοβαρή λύση στην καθημερινότητά μας, αλλά έχουν ακόμα ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα τα κάνει αρεστά, ιδιαίτερα στους νεότερους. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι το στυλ τους καθώς και ο σύγχρονος τρόπο ζωής (lifestyle) που αντιπροσωπεύουν και ο οποίος έρχεται να «ελαφρύνει» την καθημερινότητά μας.

Η TNC-E Mobility είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη 100% στην ηλεκτροκίνηση και το μέλλον της μικροκινητηκότητας. Η εταιρεία έχει έδρα την Αθήνα και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει μετακίνηση και βιωσιμότητα καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτομίες που προσφέρουν έναν νέο, εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης στις μεγαλουπόλεις όλου του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

Εκείνο όμως ίσως που δεν γνωρίζεται για την TNC-E Mobility είναι η ποιότητα και η κομψότητα των προϊόντων της. Μια βόλτα από την έκθεση της TNC-E Mobility στην Λεωφόρο Αθηνών 189 αρκεί για να σας δώσει μια γερή γεύση της μοναδικής προσέγγισης της εταιρείας στο σύγχρονο τρόπο μετακίνησης με ολοκληρωμένες προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Αδιαμφισβήτητα τα πιο εντυπωσιακά οχήματα μικρομετακίνησης της TNC-E Mobility είναι τα nanocars της XEV. Η εταιρεία διαθέτει στην γκάμα της το Yoyo και το Kitty, δύο ικανά microcars τα οποία αρχικά ξεχωρίζουν από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους.

Advertisement

Ξεκινώντας από το Yoyo, πρόκειται για ένα σύγχρονο και στιλάτο όχημα με μικρές διαστάσεις (2,54 μέτρα μήκος και 1,86 μέτρα πλάτος) το οποίο ζυγίζει μόλις 450 κιλά. Ο ηλεκτροκινητήρας του Yoyo είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα και αποδίδει 7,5 kW (15 kW μέγιστη ισχύ). Αυτή η απόδοση μεταφράζεται σε 90 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας και ικανοποιητικές επιταχύνσεις σε όλες τις συνθήκες.

Advertisement

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 10,3 kWh, είναι αποσπώμενη και χαρίζει αυτονομία της τάξης των 150 χιλιομέτρων. Η φόρτιση γίνεται σε οικιακή πρίζα και απαιτούνται περίπου 3,5 ώρες για την πλήρη φόρτιση. Το Yoyo είναι πολύ προσεγμένο και στα περιφερειακά του καθώς είναι εξοπλισμένο με δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς και ABS, υδραυλικό τιμόνι και τροχούς 14 ιντσών.

Advertisement

Το Yoyo είναι και πολύ καλά εξοπλισμένο με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, οθόνη πληροφοριών 7 ιντσών, LED προβολείς, USB θύρες φόρτισης, ηλεκτρικούς καθρέπτες, κλιματισμό και ηλεκτρικά παράθυρα, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό μπορεί να βρει κανείς οθόνη infotainment 10 ιντσών με πολλαπλές δυνατότητες.

Το XEV Kitty από την άλλη, έχει ως βασικό του σύμμαχο την πολύ ιδιαίτερη εμφάνισή του που παραπέμπει στο εμπρός μέρος σε γάτα. Και στην περίπτωση του Kitty ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 7,5 kW με παρόμοιες επιδόσεις και εξοπλισμό με το Yoyo. Διαφορές υπάρχουν στους τροχούς οι οποίοι είναι 12 ιντσών στο Kitty, ενώ είναι λίγο μικρότερο σε διαστάσεις σε σχέση με το Υoyo. Ενδιαφέρον στο Kitty έχει ο πίσω αποθηκευτικός χώρος που εξασφαλίζει ικανοποιητικό χώρο για μεταφορά αντικειμένων, ενώ στον βασικό εξοπλισμό είναι και η κάμερα οπισθοπορείας. Τόσο το Kitty, όσο και το Yoyo είναι διαθέσιμα σε πολλές χρωματικές επιλογές.

Αν ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στην TNC-E Mobility θα συναντήσουμε και πολλές ποιοτικές λύσεις ηλεκτρικών ποδηλάτων και πατινιών. Στα ηλεκτρικά ποδήλατα η εταιρεία διαθέτει τα κορυφαία Haibike, Riese & Muller και Husqvarna. Ιδιαίτερα τα ποδήλατα της Haibike ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις και την ποιότητα κατασκευής τους με τη σειρά eMountainbikes να διαθέτει ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, κορυφαίες αναρτήσεις και ανθεκτικό πλαίσιο.

Στην γκάμα προϊόντων της TNC-E Mobility ξεχωρίζει το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό πατίνι TO.TEM Lynx eVision. Το πατίνι διαθέτει έναν τροχό 10 ιντσών εμπρός και δύο τροχούς 8 ιντσών πίσω και χάρη στον ηλεκτροκινητήρα των 350 W μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα με αυτονομία που φτάνει τα 40 χιλιόμετρα. Το σημείο όμως που ξεχωρίζει είναι τα σύστημα ασφάλειας που διαθέτει. Χάρη σε ένα σύστημα κάμερας και αισθητήρων το ηλεκτρικό πατίνι είναι σε θέση να ειδοποιήσει τον αναβάτη για πιθανή σύγκρουση, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένο με σύστημα πλοήγησης, φώτα και φλας. Δεν είναι τυχαίο πως το πατίνι έχει αποσπάσει κορυφαίες βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο.

Εκτός από οχήματα, η TNC-E Mobility προσφέρει και λύσεις σε φορτιστές σε ιδιωτικές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία συνεργάζεται με την GEYER – ABL και διαθέτει από επιτοίχιους οικιακούς φορτιστές όπως το Wallbox eMH1 μέχρι και στήλες φόρτισης eMC3.

Η TNC-E Mobility έχει πιάσει στο μέγιστο βαθμό τον παλμό της νέας τάξης πραγμάτων όσον αφορά τις σύγχρονες λύσεις μετακίνησης. Η πλούσια γκάμα σε οχήματα από nanocars μέχρι e-bikes και ηλεκτρικά πατίνια εξασφαλίζουν όχι μόνο έναν ασφαλή, οικολογικό και οικονομικό τρόπο μετακίνησης, αλλά παράλληλα προσθέτουν κύρος και ποιότητα στην καθημερινότητά μας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την TNC-E Mobility στην ιστοσελίδα www.tnc-electric.gr, όπως και στα social media Instagram και Facebook. Εκεί ωστόσο που θα νιώσετε τη διαφορά είναι στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στην Λεωφόρο Αθηνών 189 στην Αθήνα (τ. 216 1008279).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Ford δεν θα χρειάζεται την πλατφόρμα της VW
Ελλάδα κάντο όπως η Ολλανδία!
Σας θυμίζει κάτι το Vanwall Vandervell;