Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Οι τιμές των μοντέλων της MG Motor στην Ελλάδα

Ελλάδα 5:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημο: Οι τιμές των μοντέλων της MG Motor στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Επίσημο: Οι τιμές των μοντέλων της MG Motor στην Ελλάδα

ΝΕΑ

H MG Motor, πλέον, αντιπροσωπεύεται επίσημα στη χώρα μας από τον Όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος την ενέταξε στο επιχειρηματικό δυναμικό του. Ποια είναι τα μοντέλα της και πόσο κοστίζουν;

Advertisement
Advertisement

Η MG Motor είναι μία από τις πιο εμβληματικές βρετανικές εταιρείες και τα μοντέλα της πάντα είχαν σπορ εικόνα και αντίστοιχα οδηγικά χαρακτηριστικά, για τη κατηγορία τους. Διαχρονικά, ένα MG διακρινόταν για τον σχεδιασμό του και το στυλ του.

Αυτό ισχύει και τώρα, στη σύγχρονη εποχή, τόσο για την εταιρεία όσο και για τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας, εν γένει.

Με τη συνδρομή του κινεζικού κολοσσού SAIC, στην οποία ανήκει η MG Motor, τα στελέχη της έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν το όραμά τους για την εξέλιξη και κατασκευή σύγχρονων μοντέλων, σε όλη την υπάρχουσα τεχνολογική φαρέτρα.

Advertisement
Advertisement

Είτε με θερμικό κινητήρα, είτε με εξηλεκτρισμένο σύστημα, είτε αμιγώς ηλεκτροκίνητα, τα αυτοκίνητα της MG Motor είναι ελκυστικά, ασφαλή, ευρύχωρα, πρακτικά και με πλούσιο εξοπλισμό.

Τα στοιχεία αυτά έκαναν τα νέα μοντέλα της MG Motor να ταιριάζουν με την ευρωπαϊκή αυτοκινητική κουλτούρα. Άλλωστε, και αυτά συνέβαλαν στη διαμόρφωσή της κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών.

Οι τιμές των μοντέλων της MG Motor στην Ελλάδα

Advertisement

Η ελληνική αντιπροσωπεία της MG Motor ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης των μοντέλων που θα διαθέτει στην εγχώρια αγορά. Ας δούμε αναλυτικότερα ποιες είναι αυτές.

Advertisement

Το MG4, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο, θα είναι διαθέσιμο από τα 24.448 ευρώ, στη βασική έκδοσή του η οποία αποδίδει 170 ίππους και ονομάζεται «Exite». Στην καλύτερα εξοπλισμένη, την «Exclusive», η τιμή του ξεκινά από τα 28.750 ευρώ, ενώ η μέγιστη ισχύς του αυτοκινήτου φτάνει τους 204 ίππους. Οι τιμές είναι με όφελος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Οι μπαταρίες του είναι ενεργειακής χωρητικότητας 51 kWh και 64 kWh, ανάλογα με την εκδοχή του αυτοκινήτου.

Το MG5, το έτερο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της εταιρείας, αρχικά θα διατίθεται σε μία εξοπλιστική έκδοση την «Exclusive», η τιμή της οποίας ξεκινά από τα 28.300 ευρώ, με όφελος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ».

Advertisement

Το μοντέλο διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με τις μπαταρίες του -50,3 kWh και 61,1 kWh, αντίστοιχα- και σε δύο εκδόσεις σε ό,τι αφορά στην μέγιστη απόδοσή του (156 ίπποι και 177 ίπποι, αντίστοιχα).

Σε ό,τι αφορά στο ZS θα πωλείται τόσο με τον 1.5 VTI ατμοσφαιρικό κινητήρα των 106 ίππων όσο και με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.0 T-GDI των 111 ίππων. Επίσης, θα πωλείται και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του.

Το ZS με τους θερμικούς κινητήρες θα διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις:

  • την «Exclusive», με την τιμή του να ξεκινά από τα 18.950 ευρώ,
  • τη «Luxury», με την τιμή του να ξεκινά από τα 20.550 ευρώ
  • και τη «Luxury Plus» (η οποία είναι αυτή που έχει τον 1.0 T-GDI), με την τιμή του να ξεκινά από τα 25.150 ευρώ.

Τo ZS EV, η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του μοντέλου, θα διατίθεται στην εξοπλιστική εκδοχή «Exclusive», με την τιμή του να ξεκινά από τα 27.950 ευρώ με όφελος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ». Διαθέτει μπαταρίες ενεργειακής χωρητικότητας 50,3 kWh (στάνταρ αυτονομία) ή 70 kWh (αυξημένη αυτονομία). Η μέγιστη ισχύς του ηλεκτροκινητήρα είναι 177 ίπποι και 156 ίπποι, αντιστοίχως.

Αναφορικά με το HS, το άλλο crossover μοντέλο της MG Motor, θα διατίθεται τόσο στην εκδοχή του με τον 1.5 Turbo κινητήρα των 162 ίππων όσο και στην Plug-in Hybrid, την EHS, όπως ονομάζεται. Αυτή έχει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 258 ίππους.

Αναλυτικότερα, το HS θα διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις:

  • την «Excite», η τιμή της οποίας θα ξεκινά από τα 27.900 ευρώ,
  • την «Exclusive», η τιμή της οποίας θα ξεκινά από τα 29.650 ευρώ,
  • τη «Luxury», η τιμή της οποίας θα ξεκινά από τα 32.500 ευρώ
  • την «Exclusive» με το κιβώιιο DCT, η τιμή της οποίας θα ξεκινά από τα 31.700 ευρώ
  • και τη «Luxury» με το κιβώιιο DCT, η τιμή της οποίας θα ξεκινά από τα 34.250 ευρώ.

Για το EHS, με το PHEV σύστημα, οι τιμές του έχουν οριστεί από τα 40.500 ευρώ, για την εξοπλιστική έκδοση «Exclusive» και από τα 42.750 ευρώ για τη «Luxury».

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η MG Motor Greece, όλα τα μοντέλα θα έχουν επτά χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή έως 150.000 χλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η MG επεκτείνει τη γκάμα της
Πανίσχυρο θα είναι το MG Cyberster
Οι Ευρωπαίοι τρέμουν την εισβολή των Κινέζων