Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα πρώτα 250 MG που ήρθαν στην Ελλάδα

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτά είναι τα πρώτα 250 MG που ήρθαν στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Αυτά είναι τα πρώτα 250 MG που ήρθαν στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Εκατοντάδες MG βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Το Newsauto πήγε από κοντά για να τα… δει και να τα επεξεργαστεί πριν τα οδηγήσουμε σε πραγματικές – καθημερινές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Δυναμικά ετοιμάζεται να εισβάλει στην ελληνική αγορά η μάρκα MG, τα μοντέλα της οποία θα εισάγει και θα διανέμει ο Όμιλος Συγγελίδη. Οι πωλήσεις των αυτοκινήτων θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, μήνας όπου θα πραγματοποιηθεί και το λανσάρισμα της μάρκας.

Να σημειώσουμε πως τα αυτοκίνητα της MG θα είναι διαθέσιμα σε δεκάδες αντιπροσωπείες σε όλη την Ελλάδα, καθώς ήδη το δίκτυο εμπόρων υπάρχει και απλά κρατά στάσηαναμονής μέχρι να ξεκινήσει το επίσημο λανσάρισμα.

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο αντιπροσώπων σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο και τόσο οι άμεσα εμπλεκόμενοι όσο και οι συνεργάτες έδειξαν χαρούμενοι με το προϊόν αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει ακόμα και από τον απλό κόσμο για μία τέτοια μάρκα.

Τα πρώτα… 500!

Advertisement
Advertisement

Όπως γράψαμε σε σχετικό άρθρο, οι τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί (αναμένουμε τον Σεπτέμβριο), όμως οι πληροφορίες του Newsauto κάνουν λόγο για 19.000 ευρώ και… κάτι που θα ξεκινά το ZS, όχημα της κατηγορίας SUV.

Αυτή η τη στιγμή έχουν έρθει στην Ελλάδα 250 αυτοκίνητα και βρίσκονται στα logistics ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουν άλλα 250. Τα συνολικά 500 για… αρχή, είναι αρκετά αυτοκίνητα, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για κάτι νέο (αν και η μάρκα είναι γνωστή) στην Ελλάδα.

Περιμένουμε να τα οδηγήσουμε…

Advertisement

Η επένδυση είναι μεγάλη, το στοίχημα και αυτό μεγάλο, οπότε αναμένεται να δούμε και να οδηγήσουμε τη γκάμα των μοντέλων για να βγάλουμε και ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την εξέλιξη που έχουν κάνει οι άνθρωποι της SAIC Motor, στην οποία ανήκει πλέον η MG.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα κοστίζουν τα MG στην Ελλάδα;
Ποιές μάρκες προτίμησαν οι Έλληνες τον Ιούλιο;
Ένα Tesla κάθε 40 δευτερόλεπτα!