Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz στη CES 2024 (+ video)

Ελλάδα 3:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz στη CES 2024 (+ video)

ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz στη CES 2024 (+ video)

ΝΕΑ

Από τις 9-12 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στο Las Vegas η Έκθεση Τεχνολογίας CES 2024. Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια, Έκθεση Τεχνολογίας «CES» («Consumer Electronics Show») η οποία διεξάγεται στις ΗΠΑ έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτή επιλέγουν τα στελέχη τους για να παρουσιάσουν τις νέες τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία εξελίσσουν και που -κάποια από αυτά- πρόκειται να τοποθετήσουν στα νέα μοντέλα τους.

Ελλείψει άλλων παραδοσιακών εκθέσεων αυτοκινήτων, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι αντίστοιχο πεδίο παρουσίασης, η CES 2024 αναμένεται με ενδιαφέρον. Θα διεξαχθεί από τις 9-12 Ιανουαρίου στο Las Vegas και η Mercedes-Benz ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε αυτή.

Advertisement
Advertisement

Όπως έγινε γνωστό, η γερμανική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει τόσο το πρωτότυπο της αμιγώς ηλεκτροκίνητης G-Class (καμουφλαρισμένο, φυσικά) όπως και την εξελιγμένη εκδοχή του συστήματος πολυμέσων «MBUX», το οποίο θα διαθέτει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

H Mercedes-Benz δεν έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά. Ωστόσο, γνωστοποίησε ότι ο ψηφιακός βοηθός «Hey Mercedes» πλέον θα έχει τη δυνατότητα να αλληλοεπιδρά σε μεγαλύτερο βαθμό με τον οδηγό και θα τον διευκολύνει ακόμα περισσότερο στο έργο του.

Advertisement

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δημοσίευσε μία φωτογραφία από εσωτερικό αυτοκινήτου στο οποίο εικονίζεται η οθόνη «Hyperscreen» η οποία φαίνεται να αντιστοιχεί στο ταμπλό του πρωτότυπου CLA-Class που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο στο Μόναχο.

Η Mercedes-Benz εξέλιξε περισσότερο το λογισμικό της «MB.OS» και συνεργάστηκε με την Unity Technologies, την εταιρεία που έχει δημιουργήσει την ομώνυμη παιχνιδομηχανή, στον τομέα των υψηλής ανάλυσης γραφικών για την απεικόνιση των πληροφοριών στην οθόνη. Λεπτομέρειες και περισσότερα στοιχεία θα ξέρουμε όταν ανακοινωθούν στη διάρκεια της έκθεσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η χλιδή αυτής της Mercedes-Maybach Pullman δεν έχει ηλικία, μόνο τιμή!
Με πόσα μπορείς να οδηγήσεις μια Mercedes 300SL Gullwing στο Mille Miglia;
Μαθήματα οδήγησης στον πάγο από τη Mercedes