Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η χλιδή αυτής της Mercedes-Maybach Pullman δεν έχει ηλικία, μόνο τιμή!

Ελλάδα 20:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η χλιδή αυτής της Mercedes-Maybach Pullman δεν έχει ηλικία, μόνο τιμή!

ΝΕΑ

Η χλιδή αυτής της Mercedes-Maybach Pullman δεν έχει ηλικία, μόνο τιμή!

ΝΕΑ

Με τη συνδρομή της Brabus, η υπερπολυτελής γερμανική λιμουζίνα πωλείται σαν καινούρια.

Advertisement
Advertisement

Τρεις μάρκες έρχονται στο μυαλό αμέσως, όταν μιλάμε για πολυτελή σεντάν υψηλής ποιότητας: Rolls-Royce, Bentley και Mercedes-Maybach.

Για να λέμε την αλήθεια, είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τις Bentley Flying Spur και Rolls-Royce Ghost, με τη Mercedes-Maybach S-Class. Για να μην αναφέρουμε την πανίσχυρη Phantom, που συμμετέχει σ’ ένα δικό της πρωτάθλημα ως η επιτομή της τετράθυρης πολυτέλειας.

Αλλά και πάλι, ο Γερμανός κατασκευαστής δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλήσει τις εκδόσεις Maybach της S-Class παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Ξέρετε τι λείπει από την τρέχουσα γκάμα της Maybach; Αυτή θα ήταν μια έκδοση Pullman της τελευταίας S-Class. Αυτή που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του 2010 ως λιμουζίνα με σοφέρ και που είναι τόσο μακριά που δεν χωρούσε στα περισσότερα γκαράζ!

Έχει μήκος 6,5 μέτρα, ένα ολόκληρο μέτρο περισσότερο από την κανονική Maybach, και έχει πλάτος σχεδόν 1,6 μέτρα. Με μήκος πάνω από 4,4 μέτρα, ο χώρος μεταξύ των δύο αξόνων είναι πραγματικά συγκλονιστικός, καθώς θα μπορούσατε, θεωρητικά, να χωρέσετε ένα ολόκληρο VW Polo εκεί και θα είχατε ακόμα χώρο να διαθέσετε!

Advertisement

Λόγω του τεράστιου χώρου, το πίσω διαμέρισμα του Mercedes-Maybach S 600 (και S 650) Pullman διαθέτει δύο σετ καθισμάτων το ένα απέναντι από το άλλο για τις απόλυτες επαγγελματικές συναντήσεις εν κινήσει.

Advertisement

Όπως μπορείτε να περιμένετε, πράγματα όπως ήχος υψηλής ποιότητας, πολυτελή υλικά, πτυσσόμενα τραπέζια, κουρτίνες για επιπλέον ιδιωτικότητα και εξαιρετικά άνετα καθίσματα περιλαμβάνονται εδώ, μαζί με τον έλεγχο κλιματισμού πολλαπλών ζωνών. Αυτό το μοντέλο καταφέρνει να προσφέρει ό,τι απαιτείται από μια λιμουζίνα χωρίς να υπερβαίνει την κορυφή.

Ίσως γνωρίζετε ότι ο κινητήρας V12 είναι… είδος υπό εξαφάνιση, όχι μόνο στη Mercedes, αλλά και σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Ωστόσο, είναι η μοναδική δύναμη «πυρός» για την περίσταση, με την Pullman να διαθέτει μια μονάδα V12 6,0 λίτρων με τη βοήθεια δύο υπερσυμπιεστών.

Αποδίδει 523 hp 830 Nm ροπής στην S 600 και 621 ίππους και1000 Nm ροπής στην S 65, αλλά και στην… κινέζικη S 680. του Pullman (και όχι μόνο). Το S 680.

Advertisement

Η συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου δεν θα ενδιέφερε κάποιον που είναι πραγματικά στην αγορά μιας Mercedes-Maybach S-Class Pullman, αλλά η Brabus κάνει λόγο για 11.6 λίτρα/100χλμ. Υποστηρίζει επίσης,. Ότι η επιτάχυνση από στάση στα 100χλμ./ώρα, έρχεται σε 5,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα προσδιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250χλμ.ώρα.

Η Mercedes-Maybach S 600 Pullman με τη φροντίδα της Brabus είναι ένα αυτοκίνητο του 2018 που ταξινομήθηκε για πρώτη φορά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Έχει 19.900 km στο χιλιομετρητή και παρουσιάζεται σε μια πολύ επιβλητική μαύρη εμφάνιση, με τις απαραίτητες λεπτομέρειες χρωμίου και μοιάζει με ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, παρόλο που γίνεται έξι ετών σε λίγους μήνες.

Μολονότι δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η τιμή της, η Pullman, με όλη τη φροντίδα της Brabus, ενδεχομένως να αγγίξει το όρια του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για τον -ούτως ή άλλως- εύρωστο- υποψήφιο αγοραστή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Maybach EQS SUV
Night Series από τη Mercedes-Maybach
Ρολόι αφιερωμένο στην Mercedes G-Class