ΝΕΑ

Με πόσα μπορείς να οδηγήσεις μια Mercedes 300SL Gullwing στο Mille Miglia;

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με πόσα μπορείς να οδηγήσεις μια Mercedes 300SL Gullwing στο Mille Miglia;

ΝΕΑ

Με πόσα μπορείς να οδηγήσεις μια Mercedes 300SL Gullwing στο Mille Miglia;

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε μόνο τρεις πελάτες της και θα καταλάβετε τον περιορισμό, μόλις διαβάσετε την τιμή…

Advertisement
Advertisement

Το να οδηγήσεις μια αυθεντική Mercedes-Benz 300 SL Coupe Gullwing, στη θρυλική διαδρομή Mille Miglia, είναι που λέγεται και όχι ως κλισέ, once in a lifetime!

Η γερμανική μάρκα δίνει αυτή την ευκαιρία σε τρεις, όλους κι όλους, πελάτες της και αυτός ο περιορισμός δεν εστιάζεται μόνο στο συλλεκτικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Βλέπετε, το αντίτιμο για να ζήσεις αυτή την εμπειρία είναι 150.000 ευρώ, περισσότερα δηλαδή απ’ όσα θα έδινε ένας υποψήφιος αγοραστής μιας σύγχρονης Mercedes- AMG SL 55 Roadster!

Ξεπερνώντας αυτό το σοκ, η εμπειρία πραγματικά είναι μοναδική, διασχίζοντας μια θρυλική διαδρομή, με ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα της ιστορίας.

Advertisement
Advertisement

Με αυτό, ο σερ Στέρλινγκ Μος και ο συνοδηγός του, Ντένις Τζένκινσον κέρδισαν τον αγώνα του 1955, με χρόνο 10 ωρών, επτά λεπτών και 48 δευτερολέπτων.

Επίδοση που θα έμενε ακατάρριπτη, καθώς το τραγικό δυστύχημα του 1957, με θύματα τον οδηγό μιας Ferrari και αρκετούς θεατές, διέκοψε το Mille Miglia, με τη μορφή που εντυπώθηκε στο καλεντάρι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και με πρώτο θριαμβευτή για τη Mercedes, τον Ρούντολφ Καρατσιόλα το 1931. Έπαψε, δηλαδή, να είναι ένας αγώνας… στα κόκκινα και επανεκκίνησε το 1977, με χαρακτηριστικά ιστορικού ράλι.

Advertisement

Ένας οδηγός αγώνων θα συνοδεύσει τον πελάτη στη θέση του συνοδηγού ως πλοηγός του, βοηθώντας τον να «εντρυφήσει» στις διαδρομές σαν ειδικός και παρέχοντας την απαραίτητη βοήθεια σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε αθέμιτο.

Στη συνέχεια, οι πελάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δοκιμαστικό σαββατοκύριακο στη Στουτγάρδη και να λάβουν ολοκληρωμένη τεχνική και οργανωτική υποστήριξη.

Advertisement

Το Mille Miglia 2024 θα ξεκινήσει από την Μπρέσια στις 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια σπάνια και εμβληματική Mercedes, με καρδιά Cosworth
Δοκιμή: Mercedes-Benz A 250 e
Μαθήματα οδήγησης στον πάγο από τη Mercedes