Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μαθήματα οδήγησης στον πάγο από τη Mercedes

Ελλάδα 4:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαθήματα οδήγησης στον πάγο από τη Mercedes

ΝΕΑ

Μαθήματα οδήγησης στον πάγο από τη Mercedes

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz δημιούργησε ένα πρόγραμμα οδήγησης σε χιόνι και πάγο για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Οι premium κατασκευαστές αυτοκινήτου έχουν συμπεριλάβει στις υπηρεσίες τους εκπαιδευτικά προγράμματα οδήγησης σε ασφάλτινες πίστες, χωμάτινες διαδρομές και παγωμένες πίστες. Στόχος των προγραμμάτων, εκτός από το να διδάξουν στους πελάτες τους τα μυστικά της οδήγησης σε διαφορετικά τερέν και συνθήκες, είναι να διασκεδάσουν τους οδηγούς και να τους δείξουν τις δυνατότητες των οχημάτων τους.

Η Mercedes-Benz σκέφτηκε να καλύψει τις ανάγκες και των κατόχων της G-Class με ένα ειδικό πρόγραμμα χειμερινής οδήγησης εκτός δρόμου. Το πρόγραμμα ονομάζεται G-Class Winter Expedition και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα AMG. Για τέσσερις ημέρες οι συμμετέχοντες επισκέπτονται τις πόλεις Αρβιντζάουρ και Κίρουναμ στη βόρεια Σουηδία και έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το σκληροτράχηλο SUV της Mercedes-Benz σε περίεργες συνθήκες και διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα εκτός από οδήγηση περιλαμβάνει νυχτερινές βόλτες με snowmobile, διαμονή στο περίφημο ξενοδοχείο πάγου και fine dining παραδοσιακή κουζίνα. Όλα αυτά βέβαια έρχονται με το ανάλογο τίμημα καθώς το τετραήμερο στο G-Class Winter Experience κοστίζει 9.390 ευρώ.

Για εκείνους τώρα που θέλουν απλά να βιώσουν την παραδοσιακή οδήγηση σε παγωμένη λίμνη, η Mercedes-AMG προσφέρει την εμπειρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Αριεπλόγκ της Σουηδίας. Εκεί, ο συμμετέχοντας έχει στη διάθεσή του την A45 S, την C63S, την SL63 και την G63 για τρεις έως πέντε ημέρες τις οποίες με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών θα απολαύσει σε πολλαπλές διαδρομές στον χιονισμένο τοπίο μαθαίνοντας τις τεχνικές πλαγιολίσθησης. Εδώ, οι τιμές είναι πιο προσιτές καθώς ξεκινούν από τις 2.030 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 12.490 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κάντο όπως στα κινητά: Αναβάθμιση της μπαταρίας για την Mercedes EQS SUV
H νέα Mercedes CLA διαθέσιμη και στην Ελλάδα (+τιμές)
Λεφτά υπάρχουν για γκάζια και χλιδή!

Advertisement