Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα αγροτικό με 800 άλογα;

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα λέγατε για ένα αγροτικό με 800 άλογα;

ΝΕΑ

Τι θα λέγατε για ένα αγροτικό με 800 άλογα;

ΝΕΑ

Ένα pick-up είναι εξορισμού ένα ταπεινό εργαλείο για να δουλειές και μεταφορά φορτίων. Το συγκεκριμένο το μόνο που καλείται να μεταφέρει είναι οι δεκάδες τόνοι ματαιοδοξίας του ιδιοκτήτη του.

Advertisement
Advertisement

Μία G Class είναι έτσι και αλλιώς ένα από τα πιο ικανά αυτοκίνητα που κινούν τους τροχούς τους στον πλανήτη Γη. Η έκδοση AMG την κάνει ακόμα πιο εκρηκτική και περιζήτητη. Και για όσους το χρήμα και η ματαιοδοξία περισσεύουν, υπάρχει και η Brabus η οποία αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα μοναδικό υπερθέαμα δύναμης και επίδειξης.


Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Βrabus XLP Pickup, την εκδοχή της Brabus για μία ακόμα πιο δυνατή και ακραία G63 AMG.

Και οι διαφορές γίνονται άμεσα ορατές από την τονισμένη εμφάνιση, που είναι πιο brutal με off road στοιχεία όπως το βίντσι, έναν διαφορετικό προφυλακτήρα, και ράγες οροφής με ενσωματωμένα LED φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος έχει καταργηθεί ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ και έχει δημιουργηθεί μία μάλλον μικρή καρότσα η οποία μάλιστα φιλοξενεί και τον εφεδρικό τροχό.

Υπάρχουν επίσης δύο 20λιτρα δοχεία για έξτρα καύσιμο ενώ η πίσω πόρτα ανοίγει προς το πλάι.

Advertisement

Το σαλόνι προέρχεται από την στάνταρ G63, εκτός από τα έξτρα χειριστήρια για τα φώτα και το βίντσι. Η πολυτέλεια και ο εξοπλισμός βρίσκεται σε απίστευτα επίπεδα, που δικαιολογούν όχι μόνο το status της G-Class αλλά και την δυσθεώρητη τιμή της.

Advertisement

Το αυτοκίνητο στην “βασική” του έκδοση εφοδιάζεται με τον γνωστό 4λιτρο twin turbo V8 με τα 585 άλογα και τα 850 Nm ροπής.

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά υπάρχει και η έκδοση των φωτογραφιών, με ένα ακόμα πιο άγριο body kit, και τον κινητήρα να φθάνει στα 800 άλογα και τα 1.000 Nm ροπής.

Advertisement

Προφανώς το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ένα από τα ακριβότερα που μπορεί να αγοράσει κανείς με τα σήματα της Mercedes, απευθύνεται σε πολύ λίγους και εκλεκτούς. Και πάντως δεν θα κληθεί να δουλέψει στο χωράφι αλλά θα κάνει υπερωρίες στις πασαρέλες του πλούτου αυτού του μάταιου κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα όρια του κιτς η Brabus 900 Rocket Edition
Ποιος δεν θα ήθελε αυτή την Brabus 900 Rocket Edition; (video)
Το Brabus 800 θέλει μερικά supercars για πρωινό!