Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι σχέση έχει η Irmscher με το Fiat 500 Cabrio;

Ελλάδα 22:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι σχέση έχει η Irmscher με το Fiat 500 Cabrio;

ΝΕΑ

Τι σχέση έχει η Irmscher με το Fiat 500 Cabrio;

ΝΕΑ

Η Irmscher αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Fiat και το 500 Cabrio με σκοπό να δημιουργήσει μια αποκλειστική έκδοσή του για λίγους.

Advertisement
Advertisement

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Irmscher είναι γνωστός από τη συνεργασία του με την Opel. Ωστόσο, υπό τη σκέπη του Ομίλου Stellantis, τα στελέχη του πλέον έχουν τη ευκαιρία να ασχοληθούν και με άλλες εταιρείες και δεν έχασαν την ευκαιρία.

Αποφάσισαν να βελτιώσουν το Fiat 500C (Cabrio) και να δημιουργήσουν μια περιορισμένη, συλλεκτική σειρά η οποία θα κατασκευαστεί μόλις σε 200 αριθμημένες μονάδες. To πρώτο Fiat 500C «Sail by Irmscher», όπως ονομάζεται, παρουσιάστηκε και δείχνει τις αλλαγές που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο, βάσει της φιλοσοφίας που ακολουθεί η εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Οι άνθρωποι του γερμανικού οίκου τοποθέτησαν μπεζ χρώματος κάλυμμα στη μάσκα του αμαξώματος που φέρει και το λογότυπό του, ίδιου χρώματος ύφασμα στη μαλακή ανοιγόμενη οροφή του, όπως και τροχούς 17 ιντσών σχεδιασμένους ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση. Επιπλέον, τοποθετείται και διάμηκες αυτοκόλλητο στα πλαϊνά τού αμαξώματος.

Η αντίθεση που κάνει η διχρωμία του αμαξώματος και της οροφής –σε συνδυασμό και με τα φιμέ κρύσταλλα στο πίσω μέρος –παραπέμπει αισθητικά σε σκάφος, όπως αναφέρουν από τη γερμανική εταιρεία.

Advertisement

Υπό αυτό το πρίσμα, στο εσωτερικό της συγκεκριμένης συλλεκτικής έκδοσης το πλαστικό στο ταμπλό θυμίζει ξύλινο. Επίσης, υπάρχει νέα επένδυση στα καθίσματα, καινούργια πατάκια και κεντρικό υποβραχιόνιο μεταξύ οδηγού και συνοδηγού.

Η αισθητική βελτίωση αφορά στην έκδοση με τον τρικύλινδρο κινητήρα «FireFly» χωρητικότητας ενός λίτρου ο οποίος διαθέτει σύστημα ήπιου υβριδικού συστήματος και αποδίδει 70 ίππους. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Irmscher δεν επενέβησαν σε αυτόν. Επίσης, δεν ανακοινώθηκε το κόστος της συλλεκτικής έκδοσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οριστικό: Στον Όμιλο Βασιλάκη οι Fiat, Alfa Romeo και Jeep
Τα fastback των Fiat και Opel Monza θα μπορούσαν να είναι έτσι
Fiat: Το μέλλον των αστικών μετακινήσεων