Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα fastback των Fiat και Opel Monza θα μπορούσαν να είναι έτσι

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα fastback των Fiat και Opel Monza θα μπορούσαν να είναι έτσι

ΝΕΑ

Τα fastback των Fiat και Opel Monza θα μπορούσαν να είναι έτσι

ΝΕΑ

Μετά τα Citroen C5 X και Peugeot 408, ο Όμιλος Stellantis θα μπορούσε να λανσάρει άλλα δύο μοντέλα για να συμπληρώσει την τετράδα των εταιρειών με αντίστοιχες προτάσεις, τα οποία «οραματίζεται» ο Βραζιλιάνος Kleber Silva.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια ψηφιακά σκίτσα του Kleber Silva και κάθε φορά διακρίνουμε την «ευστοχία» του στις προβλέψεις.

Η εμφάνιση του Peugeot 408 που αναμένεται να δούμε το 2023, έρχεται ως συνέχεια της πρότασης που είδαμε αρχικά από την Citroen με το C5 X. Ως μέλη της «οικογένειας» των εταιρειών που έχει υπό στη σκέπη της η Stellantis, προκύπτει πολύ λογική η αναμονή κι άλλων δύο μοντέλων (τουλάχιστον) με τα ίδια χαρακτηριστικά για να είναι στην αντίστοιχη κατηγορία. Ενδεχομένως με διαφορετική προσέγγιση και σε άλλες αγορές αλλά πάντως, σε κάθε περίπτωση, δεν θα μας έκανε εντύπωση αν βλέπαμε στην πραγματικότητα κάτι από αυτά που σχεδίασε ο Βραζιλιάνος Kleber Silva.

Ο Kleber Silva που έχει γίνει γνωστός σε όσους ασχολούνται με την αυτοκίνηση, έχει το λογαριασμό KDesign AG στα social media και μέσω αυτού, μας έχει δώσει κατ’ επανάληψη πολλές πετυχημένες «προβλέψεις». Τώρα λοιπόν, μετά την παρουσίαση του νέου Peugeot 408, έχουμε μπροστά μας ως δυνητικά επερχόμενα αδέρφια, τόσο από τη Fiat, όσο και από την Opel τα Duna και Monza. Η χρήση των ονομάτων έχει να κάνει προφανώς με το παρελθόν των δύο εταιρειών στη μεγάλη κατηγορία και δεν «υποστηρίζεται» επισήμως από καμία εκ των εταιρειών του Ομίλου.

Advertisement
Advertisement

Δεν παύει πάντως να είναι εντυπωσιακή η εικόνα των δύο μοντέλων, αν και στο πίσω μέρος, δεν πρέπει να είχε και ιδιαίτερα κέφια ο Silva, καθώς βλέπουμε πως και στις δύο «προτάσεις» έχουν διατηρηθεί τα ίδια φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Citroen C5 X στην Ισπανία
Tο νέο Peugeot 408 παρουσιάστηκε επίσημα!
Δοκιμή: Opel Astra 1.2T 130 PS