Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Opel Insignia GSi Irmscher με 280 PS

Ελλάδα 6:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Opel Insignia GSi Irmscher με 280 PS

ΝΕΑ

Το Opel Insignia GSi Irmscher με 280 PS

ΝΕΑ

Το Insignia GSi είναι η γρηγορότερη και πιο ακριβή έκδοση του σαλούν στην οικογένεια της Opel, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί.

Advertisement
Advertisement

 

Ο βελτιωτικός οίκος Irmscher γνωρίζει σαφώς περισσότερα. Αναμφισβήτητα, το Insignia GSi κερδίζει ένα ενημερωμένο εμπρόσθιο τμήμα που αποτελείται από μια νέα μάσκα με διακοσμητικά από ανοξείδωτο ατσάλι ή ίνες άνθρακα καθώς και πολλά νέα στοιχεία. Διατίθεται με ζάντες 20 ιντσών σε δύο σχέδια: το Heli Star και το Evo Star. Για να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά, το όχημα βρίσκεται πλέον 30 mm πιο κοντά στο έδαφος. Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά ο οίκος αναφέρει ότι το σπορ πακέτο φέρνει τα ανοξείδωτες επενδύσεις στα μαρσπιέ με λογότυπα Irmscher καθώς και δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας. Προφανώς, η εταιρεία θα προσαρμόσει την καμπίνα στις προτιμήσεις του πελάτη όσον αφορά τα υλικά και το χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις των επιδόσεων, η Irmscher αναφέρει ότι ήδη εξελίσσει ένα πακέτο για τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων. Η εταιρεία θα ανεβάσει τη μέγιστη απόδοση σε περίπου 280 ίππους, από 260 που είναι στο εργοστασιακό μοντέλο. Μικρή αναβάθμιση, αλλά εντούτοις ευπρόσδεκτη. Οι αναβαθμίσεις για το Insignia GSi μπορούν να προσφερθούν μεμονωμένα ή ως πλήρες πακέτο. Το μεσαίο-μεγάλο Opel διατίθεται επίσης με κινητήρα twin-turbo 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 210 ίππους και 480 Nm ροπής. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μαζί με τετρακίνηση.