Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι περισσότερο προσφέρει το GMC Hummer EV 3X Pickup;

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι περισσότερο προσφέρει το GMC Hummer EV 3X Pickup;

ΝΕΑ

Τι περισσότερο προσφέρει το GMC Hummer EV 3X Pickup;

ΝΕΑ

Η GMC δημιούργησε μια νέα έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Hummer Pickup την οποία ονομάζει 3X και η οποία επιτρέπει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μεταξύ δύο φορτίσεων.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοινώθηκε, η GMC θα αρχίσει να διαθέτει από το προσεχές φθινόπωρο το Hummer EV 3X Pickup, την εκδοχή του μοντέλου η οποία έχει αυξημένη μέγιστη αυτονομία κατά 42 χλμ. συγκριτικά με ό,τι ίσχυε ως τώρα.

Η αμερικανική εταιρεία δεν δίνει λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να το επιτύχουν, ωστόσο αναφέρει ότι το Hummer EV 3X Pickup έχει μέγιστη θεωρητική αυτονομία η οποία φτάνει τα 613 χλμ.

Αυτό σημαίνει ότι στην ιδιότυπη κόντρα μεταξύ αυτού και του αμιγώς ηλεκτροκίνητου F-150 Lightning, το Hummer έχει σχεδόν 100 χλμ. μεγαλύτερη θεωρητική αυτονομία, καθώς η αντίστοιχη στο Ford φτάνει τα 515 χλμ.

Advertisement
Advertisement

Η GMC δημιούργησε και μια νέα έκδοση, με καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού, την οποία ονομάζει «Extreme Off-Road Package». Μεταξύ άλλων, αυτή διαθέτει ενισχυμένα ημιαξόνια, μεγαλύτερες προστατευτικές ποδιές κάτω από το αμάξωμα, προστατευτικά στα μαρσπιέ και τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά 35 ιντσών.

Σε αυτή, η μέγιστη θεωρητική αυτονομία του Hummer EV 3X Pickup φτάνει τα 578 χλμ. η οποία είναι κατά 48 χλμ. αυξημένη συγκριτικά με την ίδια εξοπλιστική έκδοση του Hummer EV Pickup.

Advertisement

Ο Αλ Οπενχάιζερ, Αρχιμηχανικός της GMC, δήλωσε ότι η καινούργια εκδοχή του μοντέλου δείχνει τη δυναμική και την τεχνογνωσία που αποκτούν στην εταιρεία αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement

Όπως είπε: «Για μακρινές διαδρομές, είτε στην ύπαιθρο είτε για την καθημερινή μετακίνηση, το Hummer EV 3X Pickup θα σε πάει όπου θες. Πλέον, αυτό γίνεται με μεγαλύτερη αυτονομία και με μεγαλύτερη σιγουριά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρώτο GMC Hummer SUV θα πιάσει τιμή ρεκόρ
Κατάταξη στον στρατό και για το GMC Hummer EV
Δειτε ένα Mahindra να σώζει ένα… Hummer (+video)

 

Advertisement