Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Ford F-150 Lightning και περιπολικό (+video)

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Ford F-150 Lightning και περιπολικό (+video)

ΝΕΑ

To Ford F-150 Lightning και περιπολικό (+video)

ΝΕΑ

Η Ford, δημιούργησε μια ειδική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού F-150 Lightning η οποία προορίζεται για την Αστυνομία των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Το νέο F-150 Lightning, το εντυπωσιακό αμιγώς ηλεκτρικό pickup της Ford, είναι ένα όχημα που θες να το δεις από κοντά. Το Ford F-150 Lightning Pro SSV («Special Service Vehicle») καλό θα είναι να μην το συναντήσεις στον δρόμο σου…

Η Ford Pro, δημιούργησε ένα περιπολικό βασιζόμενο στο καινούργιο F-150 Lightning το οποίο έδωσε για αξιολόγηση στις αστυνομικές Αρχές των ΗΠΑ με σκοπό να το εντάξουν στον στόλο των οχημάτων τους. Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο πέρασε τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε και διαπιστώθηκε ότι πληροί τα στάνταρ που είχαν τεθεί προς την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο περιπολικό στις ΗΠΑ. Θα τεθεί στο δυναμικό για την «υπηρεσία και προστασία» του πολίτη και -μεταξύ άλλων- θα συμβάλλει και στη μείωση των λειτουργικών εξόδων που έχουν τα οχήματα της Αστυνομίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα οχήματα που προορίζονται γι’ αυτή δεν διαφέρουν από εκείνα που προορίζονται για τους πελάτες της Ford αναφορικά με τη μέγιστη ισχύ τους ή τις επιδόσεις τους.

Θυμίζουμε ότι το F-150 Lightning διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με τις μπαταρίες του και τη μέγιστη ισχύ του. Στη «Standard Range», αποδίδει 458 ίππους και έχει μέγιστη θεωρητική αυτονομία 370 χλμ. Στην «Extended Range», αποδίδει 589 ίππους και η μέγιστη θεωρητική αυτονομία του φτάνει τα 515 χλμ.

Advertisement

Για τη μετατροπή του σε περιπολικό, το F-150 Lightning διαθέτει καθίσματα χαμηλότερα σε ύψος, για να είναι ευκολότερη η είσοδος και έξοδος προς και από το όχημα, ενώ το εσωτερικό του επενδύεται με ανθεκτικότερο ύφασμα, βάσει των στάνταρ της Αστυνομίας. Φυσικά, διαθέτει τον απαραίτητο «φάρο» στην οροφή και ενισχύσεις στο εσωτερικό και στους προφυλακτήρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διακοπές ΔΕΗ τέλος αν έχεις Ford F-150 Lightning
Νέου τύπου μπαταρίες για τα ηλεκτρικά της Ford
Πλησιάζει η ώρα του νέου Ford Bronco Raptor (+video)

Advertisement