Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο GMC Hummer SUV θα πιάσει τιμή ρεκόρ

Ελλάδα 19:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρώτο GMC Hummer SUV θα πιάσει τιμή ρεκόρ

ΝΕΑ

Το πρώτο GMC Hummer SUV θα πιάσει τιμή ρεκόρ

ΝΕΑ

Ως γνωστόν, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Hummer είχε γίνει δημοφιλές πριν ακόμα μπει σε διαδικασία παραγωγής. Η ζήτηση γι’ αυτό είναι μεγάλη και εκτός από το pickup η GMC ξεκίνησε την παραγωγή και της SUV εκδοχής του.

Advertisement
Advertisement

Η GMC, δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. Το αμιγώς ηλεκτρικό Hummer Pickup έδωσε μια νέα εμπορική δυναμική στην εταιρεία, όπως αποδείχτηκε. Το επιχειρηματικό σχέδιο προέβλεπε τη δημιουργία και παραγωγή και της SUV έκδοσης του μοντέλου και έχει αρχίσει αυτή.

Το πρώτο Hummer SUV κατασκευάστηκε ήδη αλλά δεν θα διατεθεί στον ιδιοκτήτη του μέσω της κλασικής διαδικασίας. Όπως ανακοινώθηκε, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με Αριθμό Αναγνώρισης Οχήματος («VIN») 001 έχει τρεις σειρές καθισμάτων και πρόκειται να βγει σε δημοπρασία από τον οίκο «Barrett Jackson» στις 28 Ιανουαρίου, στην πόλη Scottsdale της πολιτείας της Αριζόνας.

Advertisement
Advertisement

Όπως έγινε γνωστό, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη διαδικασία της δημοπρασίας θα δοθεί στον οργανισμό Tread Lightly Inc. ο οποίος φροντίζει για την πρέπουσα συμπεριφορά όσων κινούνται στη φύση και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το πρώτο Hummer SUV που κατασκευάστηκε ποτέ έχει τρεις σειρές καθισμάτων και το επίπεδο εξοπλισμού του είναι η έκδοση «Edition 1», όμως δεν διαθέτει το πακέτο «Extreme Off-Road» το οποίο προσφέρεται επιπλέον. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του εν λόγω αυτοκινήτου στις ΗΠΑ είναι 105.595 δολάρια (περίπου 98.350 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

Advertisement

Θυμίζουμε ότι η παραγωγή τού αμιγώς ηλεκτροκίνητου Hummer Pickup ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021. Τότε, το πρώτο όχημα που κατασκευάστηκε, αυτό με τον αντίστοιχο Αριθμό Αναγνώρισης Οχήματος («VIN») 001, επίσης βγήκε σε δημοπρασία. Το συγκεκριμένο όχημα δημοπρατήθηκε έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμύρια δολαρίων (περίπου 2,3 εκατομμύρια ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία). Τα χρήματα δόθηκαν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Stephen Siller Tunnels to Towers Foundation».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O ατζαμής του μήνα: Καταστροφή Hummer μόλις 15 χιλιομέτρων! (+video)
Θα κατασκευάσει μικρότερο Hummer η GMC;
Το ηλεκτρικό Hummer, οι κάβουρες και ο LeBron James (+video)

Advertisement