Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δειτε ένα Mahindra να σώζει ένα… Hummer (+video)

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δειτε ένα Mahindra να σώζει ένα… Hummer (+video)

ΝΕΑ

Δειτε ένα Mahindra να σώζει ένα… Hummer (+video)

ΝΕΑ

Τελικά οι αμέτρητοι ίπποι, τα πολλά κυβικά και το όνομα δεν θα σας βγάλουν από το ποτάμι, όπως αποδεικνύει ένα μικρό Mahindra.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές μπροστά σε περιπτώσεις που ένα μικρότερο και φαινομενικά υποδεέστερο αυτοκίνητο βοηθάει σε μια δύσκολη περίπτωση ένα ακριβότερο και θεωρητικά πιο ικανό αυτοκίνητο. Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ακόμα μια τέτοια περίπτωση αυτήν τη φορά σε ένα ποτάμι της Ινδίας.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα Hummer H2 να έχει κολλήσει μέσα σε ένα ποτάμι. Το περίεργο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το σημείο που έχει ακινητοποιηθεί το Hummer η στάθμη του νερού δεν είναι υψηλή κάτι που σημαίνει ότι το θηριώδες 4Χ4 έχει βρει στο μονοπάτι του κάποιο μεγάλο βράχο.

Advertisement
Advertisement

Για καλή τύχη του Hummer έφτασε στο σημείο για βοήθεια ένα Mahindra Major. Το ινδικό τζιπ είναι βασισμένο στο Jeep CJ3B ωστόσο τα ιδιαίτερα ελαστικά του και το μεγάλο ύψος από το έδαφος ανεβάζουν τις εκτός δρόμου ικανότητές του. Το Mahindra δένεται με το Hummer και αρχίζει να το τραβάει. Σε πρώτη φάση δεν καταφέρνει κάτι, αλλά στη δεύτερη προσπάθεια καταφέρνει να απεγκλωβίσει το Hummer.

Η συγκεκριμένη σκηνή αποδεικνύει ότι στην εκτός δρόμου κίνηση δεν μετράνε τόσο πολύ οι ίπποι και τα κυβικά. Το σημαντικό είναι οι ικανότητες του οδηγού, τα σωστά ελαστικά και η σωστή ρύθμιση στις αναρτήσεις με μεγάλη απόσταση από το έδαφος για να σε βγάλουν από τις δύσκολες καταστάσεις.

Advertisement

Δείτε το βίντεο με τα Mahindra και Hummer.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το πρώτο GMC Hummer SUV θα πιάσει τιμή ρεκόρ
RAM 1500 Revolution, το αντί Hummer EV
Πως το GMC Hummer Pickup άλλαξε τα crash tests (+video)