Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι παρουσίασε η Volkswagen στη SEMA;

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι παρουσίασε η Volkswagen στη SEMA;

ΝΕΑ

Τι παρουσίασε η Volkswagen στη SEMA;

ΝΕΑ

Η έκθεση «SEMA Show» άνοιξε τις πύλες της και η Volkswagen συμμετέχει σε αυτή παρουσιάζοντας εξοπλισμό τόσο για τα μοντέλα της με κινητήρα εσωτερικής καύσης όσο και για τα αμιγώς ηλεκτρικά.

Advertisement
Advertisement

Η φετινή παρουσία τής Volkswagen στην έκθεση «SEMA Show» («Specialty Equipment Market Association»), η οποία διεξάγεται στο Las Vegas, συνίσταται από συνολικά εννιά οχήματα τα οποία έχουν μετατραπεί σε πρωτότυπα στα οποία έχει προσαρμοστεί ο κατάλληλος εξοπλισμός.

Πρόκειται τα Atlas και Taos, δύο SUV μοντέλα που διατίθενται στην αμερικανική αγορά, τα οποία έχουν εξοπλισμό «Basecamp», χάρη στον οποίο κάποιος μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία εκτός δρόμου κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής.

Επιπλέον, παρουσίασε ένα Golf VIII GTI το οποίο διαθέτει αξεσουάρ τού γερμανικού βελτιωτικού οίκου «Oettinger», ένα πρωτότυπο Golf III (A59) δημιουργημένο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, ένα πρωτότυπο Jetta GLI Performance, ένα Golf VIII R, επίσης με προϊόντα της Oettinger καθώς και τρία ID. 4.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα οχήματα είναι δημιουργημένα για να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό, τόσο προς τους εν δυνάμει αγοραστές των στοιχείων εξοπλισμού που διαθέτουν όσο και για να βελτιώσουν την εταιρική εικόνα τής Volkswagen στην αμερικανική αγορά.

Για παράδειγμα, τα Taos και Atlas διαθέτουν ενισχυμένες αναρτήσεις οι οποίες αυξάνουν το ύψος του οχήματος από το έδαφος και είναι αρκετά ανθεκτικές για να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες της εκτός δρόμου κίνησης.

Advertisement

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι βελτιώσεις στο στα δύο Golf, με το Golf VIII R να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τη χαμηλωμένη ανάρτηση και τους μεγαλύτερους τροχούς συγκριτικά με την έκδοση παραγωγής.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα, το ένα ID. 4 είναι αυτό που συμμετείχε στο «Rebelle Rally», έναν εκτός δρόμου αγώνα ο οποίος απευθύνεται σε κυρίες, το δεύτερο είναι το ονομαζόμενο ID. 4 EV Drone το οποίο (όπως φανερώνει η ονομασία του) διαθέτει και drone στον εξοπλισμό του. Το τρίτο όχημα του μοντέλου ενσωματώνει κάποια από τα αξεσουάρ που μπορούν να αποκτήσουν οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του, όπως η σχάρα οροφής «Canyon Basket» της «Thule» ή η αντίστοιχη για τη μεταφορά ποδηλάτων της Apex.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Volkswagen ID.5 Pro Performance
Euro NCAP: Aκόμη μια πεντάστερη διάκριση για το Golf
Το ηλεκτρικό Scout δεν θα βασίζεται σε πλατφόρμα της VW

Advertisement