Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Scout δεν θα βασίζεται σε πλατφόρμα της VW

Ελλάδα 5:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ηλεκτρικό Scout δεν θα βασίζεται σε πλατφόρμα της VW

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό Scout δεν θα βασίζεται σε πλατφόρμα της VW

ΝΕΑ

Τα νέα ηλεκτρικά SUV και pickup (ανοιχτά φορτηγά) Scout δεν θα έχουν σχέση με την Volkswagen, σύμφωνα με μια δήλωση μέλους της Scout Motors.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα της δεν θα βασίζονται στην πλατφόρμα MEB της VW και θα είναι αληθινά off-roaders.

Ο Jeff Bade, μέλος της vintage κοινότητας των Scout (των παλαιότερων μοντέλων της International) και μέλος της Scout Motors δημοσίευσε πρόσφατα στα social media τις πρώτες προτάσεις/ λεπτομέρειες για τα ηλεκτρικά off road, που θα παρουσιαστούν.

«Αυτή η ομάδα είναι ιδιαίτερη», έγραψε ο Bade και πρόσθεσε: «Η κοινότητα των Scout και η ιστορία τους είναι πολύ σημαντικά για αυτούς. Το Aftermarket είναι επίσης πολύ σημαντικό για αυτούς, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία της Tesla. Πρόκειται για ένα Αμερικάνικο φορτηγό δεν θα είναι ένα rebranded ή παραλλαγή της σειράς VAG. Οι προτάσεις ότι τα οχήματα θα βασίζονται στην πλατφόρμα skateboard MEB δεν είναι αληθινές».

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι τα οχήματα των Scout δεν θα μοιράζονται τις βάσεις τους με το ID.4, το οποίο κατασκευάζεται τώρα στο εργοστάσιο της Volkswagen στην Chattanooga του Τενεσί. Ούτε θα είναι μία επανάληψη του project ID. Buggy. Αυτό κάνει την ανάπτυξη και την παραγωγή των Scout ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα, κάτι που εξηγεί γιατί ο Scott Keogh παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής του Volkswagen Group North America για να ηγηθεί του project Scout.

Advertisement

Βέβαια, τα παραπάνω μπορεί να αποτελούν κινήσεις marketing, που αποσκοπούν στο να δείξουν στο κοινό (των ΗΠΑ), που θέλει το Scout εθνικό προϊόν και όχι μία συνεργασία με… ξένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα Scout Pickup & SUV μπορεί να είναι κάπως έτσι
Αυτό είναι το πρώτο teaser για τα νέα Scout της VW!
Ποια είναι η νέα μάρκα της VW;

Advertisement