Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι μυστικό κρύβει αυτή η Ferrari; (+video)

Ελλάδα 4:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι μυστικό κρύβει αυτή η Ferrari; (+video)

ΝΕΑ

Τι μυστικό κρύβει αυτή η Ferrari; (+video)

ΝΕΑ

Ένα νέο μοντέλο με εκρηκτικά χαρακτηριστικά κάνει τις τελευταίες δοκιμαστικές του βόλτες γύρω από το Μαρανέλο.

Advertisement
Advertisement

Στις αρχές του χρόνου η Ferrari είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της για το 2023 τα οποία προέβλεπαν την παρουσίαση τεσσάρων νέων μοντέλων μέσα στην χρονιά που διανύουμε.

Ήδη το πρώτο παρουσιάστηκε με την μορφή της Roma Spider, του πανέμορφου ανοιχτού GT με την υφασμάτινη οροφή και τις πολύ κομψές γραμμές.

Μένουν λοιπόν άλλα τρία μοντέλα. Και ένα από αυτά φαίνεται ότι θα είναι κάποια πολύ ειδική έκδοση της SF90.

Advertisement
Advertisement

H SF90 Versione Speciale όπως είναι η κωδική της ονομασία θα έχει διαφορετικό και πιο ενισχυμένο αεροδυναμικό πακέτο και πολύ πιο δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται από το video που παραθέτουμε, η νέα αυτή Ferrari θα έχει μία τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος. Θα έχει επίσης και ελαφρά ανασχεδιασμένο το εμπρός μέρος έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη κάθετη αεροδυναμική πίεση.

Advertisement

Για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, πέρα από το ότι πιθανόν να έχει λίγο μεγαλύτερη ισχύ ώστε να ξεπεράσει τους 1015 ίππους της νέας Lamborghini Revuelto. Και παράλληλα θα έχει και επεμβάσεις στην ανάρτηση αλλά και στο εξαιρετικό σύστημα torque vectoring.

Όπως και σε αντίστοιχες περιπτώσεις ειδικών εκδόσεων μοντέλων της εταιρίας, η SF90 Versione Special θα παραχθεί σε λίγα κομμάτια. Το πιθανότερο είναι να την δούμε σε 999 μονάδες για την κουπέ και 599 μονάδες για την κάμπριο.

Advertisement

Και για όσους ετοιμάζουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό, θα ισχύσει και σε αυτή την περίπτωση η πολιτική της Ferrari να δίνει τα αυτοκίνητά της σε επιλεγμένους πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος ήταν ο δημιουργός των Ferrari F40 και Bugatti EB 110; (+video)
Δεν θα πιστέψετε τι κρύβει από κάτω της αυτή η Ferrari F40
Αυτή η Ferrari F40 Competizione έχει 1.000 άλογα

 

Advertisement