ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η Lamborghini Revuelto;

Ελλάδα 23:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η Lamborghini Revuelto;

ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα η Lamborghini Revuelto;

ΝΕΑ

Η κορυφαία Lamborghini με τους 1.015 ίππους έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στους φίλους της μάρκας. Το μοντέλο θα το δούμε και στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η επανάσταση της Lamborghini πλησιάζει και θα τη δούμε πολύ σύντομα με το νέο της μοντέλο που ακούει στο όνομα Revuelto που προέρχεται από την λέξη Revolution (δηλαδή επανάσταση). Ήδη το ιταλικό μοντέλο – θα τολμούσαμε να το πούμε και hyper car – παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγες ημέρες και άφησε άφωνο όλον τον πλανήτη.

Και αυτό διότι, εκτός από την επιβλητική της όψη που δεν χωρά αρνητικό σχολιασμό, η Revuelto προσφέρει επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά που σοκάρουν. Συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με έναν κινητήρα V12 χωρητικότητας 6.5 λίτρων ο οποίος συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική ισχύς αγγίζει τους 1.015 ίππους που βάζουν φωτιά στην άσφαλτο. Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 7,0 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο η Lamborghini μπαίνει στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης που αρχικά δεν φαίνεται να ενοχλεί τους πελάτες της. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η παραγωγή για τα επόμενα δύο χρόνια είναι πουλημένη (!) και μάλιστα την ώρα που το μοντέλο δεν έχει πάει καν στις εκθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Με μειωμένο φόρο στην τιμή!

Αυτό θα γίνει μετά το καλοκαίρι, ενώ την Lamborghini Revuelto θα την δούμε και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto θα πατήσει για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους και βάσει χρονοδιαγράμματος τον Δεκέμβριο ή το αργότερο αρχές του 2024.

Τέλος να σημειώσουμε πως η τιμή της Revualto στην Ελλάδα και λόγω της υβριδικής τεχνολογίας θα έχει μειωμένο φόρο και ίσως βρίσκεται πιο κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα, κάτι που δεν ισχύει σήμερα με τα μοντέλα που εφοδιάζονται αποκλειστικά με θερμικούς κινητήρες.

Advertisement

Το σίγουρο είναι πως θα ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται ο καινούργιος «Άσσος» της BMW
Honda Civic Type R: Το πιο ισχυρό Civic που φτιάχτηκε ποτέ
Πρόστιμο μαμούθ σε βενζινάδικο στον Κηφισό