Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν θα πιστέψετε τι κρύβει από κάτω της αυτή η Ferrari F40

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα πιστέψετε τι κρύβει από κάτω της αυτή η Ferrari F40

ΝΕΑ

Δεν θα πιστέψετε τι κρύβει από κάτω της αυτή η Ferrari F40

ΝΕΑ

H Ferrari F40 είναι ένα κλασικό υπεραυτοκίνητο που δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη λατρεύει, για αυτό και υπάρχουν τόσες replica στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Αυτή όμως η replica είναι κάτι το διαφορετικό. Μπορεί να μην έχει τις πραγματικές διαστάσεις μιας F40, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η δυνατότητα οδήγησης της, τόσο από ενήλικες όσο και από ανήλικους.

Στις 19 Αυγούστου θα βγει στο σφυρί αυτή η Ferrari F40, η οποία στην ουσία είναι ένα go kart και έχει το 1/3 των πραγματικών διαστάσεων της ιστορικής F40. Έχει την ονομασία F-Racer Junior και έρχεται με αποσπώμενη σκληρή οροφή.

Δεν διαφέρει καθόλου από το ιταλικό supercar, ακόμα και η πίσω διάφανη γρίλια, ωστόσο οι απολήξεις της εξάτμισης θα μπορούσαν να έχουν άλλη σχεδίαση, ώστε να ταιριάζει ακριβώς με την πραγματική F40.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το… καπό, υπάρχει ένας κινητήρας 270 κ.εκ., που επιτρέπει στο superkart να φτάσει τα 64 χλμ./ώρα. Εξαιρετική δουλειά έγινε και στο σύστημα των αναρτήσεων, οι οποίες κρατάνε ανεξάρτητα τους καλά σχεδιασμένους τροχούς.

Μπορεί να έχει κατασκευαστεί για… παιχνίδια στις πίστες των καρτ, αλλά σίγουρα η τιμή του είναι ιδιαίτερα αλμυρή, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι με τα ίδια χρήματα μπορεί να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Αναλυτικότερα, η τιμή υπολογίζεται περίπου στα 25.000 με 35.000 ευρώ, αλλά όλα θα φανούν από το ενδιαφέρον που θα υπάρχει κατά τον πλειστηριασμό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Στα προσεχώς η Roma Spider
Karting: Τα βλέμματα στο Kartodromo (LIVE)
Η 296 GT3 είναι η νέα αγωνιστική Ferrari!