Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι γνωρίζει ο Ίλον Μασκ για το πραξικόπημα στη Ρωσία;

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι γνωρίζει ο Ίλον Μασκ για το πραξικόπημα στη Ρωσία;

ΝΕΑ

Τι γνωρίζει ο Ίλον Μασκ για το πραξικόπημα στη Ρωσία;

ΝΕΑ

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και του Twitter είναι ιδιαίτερα ενεργός αυτές τις ώρες παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Ρωσία. Και το κάνει πάντα με τον δικό «ιδιαίτερο» τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Η τεράστια αναστάτωση που έχει προκληθεί παγκόσμια με τις εξελίξεις στην Ρωσία δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ίλον Μασκ.

Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας η οποία του ανήκει, του Twitter δηλαδή, ο διάσημος επιχειρηματίας από την Αμερική εκφράζει τις απόψεις του και δείχνει και αυτός να ανησυχεί ιδιαίτερα για όσα συμβαίνουν στην Ρωσία.

Σε μία από τις πολλές αναρτήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες σε σχέση με το εν εξελίξει πραξικόπημα στην Ρωσία, έχει βάλει μία φωτογραφία μέσω της οποίας θέλει να εκφράσει την αμηχανία αλλά και τις αμφιβολίες του για όσα συμβαίνουν με τον “εμφύλιο” που έχει ξεσπάσει.

Advertisement
Advertisement

Στην εικόνα που έχει αναρτήσει φαίνονται δύο ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν στο κεφάλι τους την σημαία της Ρωσίας, και ο ένας σημαδεύει τον άλλον πίσω από την πλάτη του με ένα πιστόλι.

Η λεζάντα που χρησιμοποιεί ο Μασκ είναι “Μην εμπιστεύεσαι κανένα, ούτε καν τον ίδιο τον εαυτό σου”.

Advertisement


Η ερμηνεία του κλασικού για Μασκ “χρησμού” μπορεί να είναι πολλαπλή. Από τη μία ίσως να σημαίνει ότι δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν, ακόμα και τον στρατό που μέχρι πριν λίγο καιρό είχες στις διαταγές σου και τον πλήρωνες ακριβά.

Μία άλλη εξήγηση είναι ότι ίσως να ενστερνίζεται και αυτός την εκδοχή ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το πραξικόπημα των μισθοφόρων της Wagner, που δεν το βλέπουμε αυτές τις ώρες και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Advertisement

Σε επόμενη ανάρτησή του, λίγη ώρα αργότερα, γράφει το εξής: “The most entertaining outcome (as if we were in a movie) is the most likely”.


Το οποίο, μεταφράζοντάς το στα ελληνικά, λέει ότι “Το πιο διασκεδαστικό αποτέλεσμα (σαν να ήμασταν σε ταινία) είναι το πιο πιθανό”. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Advertisement

Ο Μασκ για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί το Twitter για να περάσει τις απόψεις του, έστω και αν το κάνει με αυτόν τον περίεργο και συνήθως διφορούμενο τρόπο. Και το κοινό του είναι διχασμένο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα αφήνει να φανούν. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που δεν εκτιμούν αυτού του είδους τα χωρίς νόημα σχόλια και τον τρολάρουν ασύστολα.

Όπως και να έχει πάντως, ο Μασκ καταφέρνει και πάλι να είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Και αυτή του την ικανότητα δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα συνάντηση Μακρόν και ‘Ιλον Μασκ
Αυξάνουν πάλι τις τιμές των Tesla
Μάσκ: Του αρέσει το Twitter αλλά και το πορνο