Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μάσκ: Του αρέσει το Twitter αλλά και το πορνο

Ελλάδα 23:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μάσκ: Του αρέσει το Twitter αλλά και το πορνο

ΝΕΑ

Μάσκ: Του αρέσει το Twitter αλλά και το πορνο

ΝΕΑ

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόποι, ο πανέξυπνος επιχειρηματίας, τρόλαρε την εφαρμογή του, δείχνοντας και τις προτιμήσεις του…

Advertisement
Advertisement

«Έριξε» πάλι το Twitter, ο ιδιοκτήτης του, τα ξημερώματα της Κυριακή, με ένα screenshot από το κινητό του.

Ο μεγαλομέτοχος της Tesla και του Twitter, Ίλον Μασκ, σχολίασε τις απαιτήσεις μνήμης που χρειάζεται η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, με ένα αντίγραφο του κινητού του, το οποίο δείχνει ότι ακόμα πιο απαιτητική εφαρμογή είναι αυτή του porn hub, την οποία προφανώς έχει εγκαταστήσει και χρησιμοποιεί. Εξού και η αναφορά χρήσης της μνήμης στο κινητό του.

Advertisement
Advertisement

Ένας αυτοσαρκασμός, που πραγματικά τα… σπάει, δείχνοντας και το χιούμορ του Ιλον Μασκ!

Φυσικά οι σκέψεις πολλών πήγαν στο αν αυτή η απλή αυτοσαρκαστική ανάρτηση του Μασκ, κρύβει κάτι άλλο από πίσω, όπως πιθανή εξαγορά του Νο1 site για πορνο στον κόσμο…

Tο Pornhub είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς χώρους πορνογραφίας, με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και αρκετά υψηλά έσοδα, κυρίως από διαφημίσεις και επιπλέον υπηρεσίες προς τα μέλη του.

Advertisement

Πρόσφατα πέρασε από διάφορα… κύματα, με αποκορύφωμα στα τέλη Ιουνίου του 2022, να παραιτείται ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας  όπως και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη εν μέσω δημοσιογραφικής έρευνας σχετικά με τη χρήση σεξουαλικών βίντεο, χωρίς τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων τους, συμπεριλαμβανομένων και ανηλίκων. Πριν από λίγες εβδομάδες η εταιρεία επενδύσεων Ethical Capital Partners (ECP), ανακοίνωσε συμφωνία για την εξαγορά της MindGeek, η οποία, μεταξύ άλλων, κατέχει την πλατφόρμα Pornhub.

ΑΚΟΜΑ:
Έξαλλος ο Μάσκ με τις χρεώσεις της Tesla
Η μαμά του Ίλον Μασκ «τσεκάρει» την Tesla στο Μαρούσι
Kολοτούμπα Μάσκ: Ξεκινάμε διαφημίσεις για Tesla

Advertisement

 

 

 

Advertisement