Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα συνάντηση Μακρόν και ‘Ιλον Μασκ

Ελλάδα 3:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα συνάντηση Μακρόν και ‘Ιλον Μασκ

ΝΕΑ

Νέα συνάντηση Μακρόν και ‘Ιλον Μασκ

ΝΕΑ

Ο Γάλλος Πρόεδρος και ο επικεφαλής της Tesla και του Twitter θα συζητήσουν εκ νέου.

Advertisement
Advertisement

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα συναντήσει και πάλι -έχουν προηγηθεί άλλες δύο συναντήσεις- τον πρόεδρο του Twitter και της TeslaΙλον Μασκ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος Πρόεδρος στους διαδρόμους της έκθεσης VivaTech για αυτή τη συνάντηση «θα μιλήσουμε για τεχνητή νοημοσύνη, για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ρυθμιστικά πλαίσια».

Και πρόσθεσε «θα του μιλήσω επίσης για αυτοκίνητα και μπαταρίες για να ενθαρρύνω τη γαλλική και την ευρωπαϊκή ελκυστικότητα», πρόσθεσε.

Advertisement
Advertisement

Ο ‘Ιλον Μασκ, που αναμένεται να μιλήσει την Παρασκευή 16 Ιουνίου στην 7η διοργάνωση της μεγάλης τεχνολογικής έκθεσης VivaTech, εξετάζει την ίδρυση ενός ακόμα Gigafactory της Tesla, μετά από αυτό του Βερολίνου, στην Ευρώπη.

Οι πρώτες πληροφορίες δίνουν προτεραιότητα στην Ισπανία ως έδρα του νέου εργοστασίου, ενώ όπως καταλαβαίνουμε η γαλλική κυβέρνηση ελπίζει να πείσει τον ‘Ιλον Μασκ, όπως είπε και ο υπουργός Ψηφιακής Μετάβασής της Ζαν-Νοέλ Μπαρό, πως «η Γαλλία είναι το καλύτερο δυνατόν μέρος στην Ευρώπη για το επόμενο της εργοστάσιο Tesla»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μάσκ: Του αρέσει το Twitter αλλά και το πορνο
Η Ελλάδα με ταξί Tesla σε τιμή έκπληξη!
Που θα γίνει το νέο εργοστάσιο της Tesla;