Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θρασύτατη η Hyundai στο Μουντιαλικό Κατάρ

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θρασύτατη η Hyundai στο Μουντιαλικό Κατάρ

ΝΕΑ

Θρασύτατη η Hyundai στο Μουντιαλικό Κατάρ

ΝΕΑ

Η Hyundai έχει αναλάβει και παρέχει τα οχήματα για τις μετακινήσεις των στελεχών, των ποδοσφαιριστών και του κοινού κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Μόνο που τρόλαρε με τον τρόπο της το Κατάρ.

Advertisement
Advertisement

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στο Κατάρ λίγο πριν την ολοκλήρωσει της φάσης των ομίλων. Αυτα στα γήπεδα-κοσμήματα του Κατάρ, γιατι στους δρόμους τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για το νικητή του Μουντιάλ!

Το World Cup 2022 μετακινείται με  Hyundai και πιο συγκεκριμένα με 446 οχήματά! Αυτά είναι υβριδικά Kona, Tucson και Sonata, όπως και τα ηλεκτροκίνητα Ioniq 5 και Genesis G80 και GV70. Επίσης, θα διαθέσει και 10 Elec City, δηλαδή τα αμιγώς ηλεκτρικά λεωφορεία της. Και όλα αυτα στη… Μέκα του πετρελαίου και σε μία χώρα που οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων είναι σχεδόν ανύπαρκτες…

Advertisement
Advertisement

 

Από τη Hyundai ανακοινώθηκε ότι τουλάχιστον τα μισά από τα οχήματα που διαθέτει είναι αμιγώς ηλεκτρικά, προωθώντας την ηλεκτροκίνηση και μειώνοντας το συνολικό ενεργειακό αποτύπωμα της εφετινής διοργάνωσης.

Το γεγονός σημαίνει ότι η εταιρεία φρόντισε και τοποθέτησε σε ενα από τα… εμιράτα του πετρελαίου, 150 φορτιστές στο χώρο των εγκαταστάσεων του Μουντιάλ για την πλήρωση των μπαταριών των οχημάτων με ενέργεια.

Advertisement

Ο κ. Jaehoon Chang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor Company, δήλωσε σχετικά: «Η Hyundai Motors και η FIFA μοιραζόμαστε την ίδια δέσμευση να κάνουμε το εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου επιτυχημένο και σε ό,τι αφορά στη βιωσιμότητα και στην καθαρή κινητικότητα.

Advertisement

»Με το να παρέχουμε τα φιλικά προς το περιβάλλον οχήματά μας, τόσο υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτρικά, για τις επίγειες μεταφορές, αναμένουμε να επιτύχουμε τον κοινό στόχο μας που είναι να κάνουμε τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του Κατάρ να είναι επικερδής τόσο για τον πλανήτη μας όσο και για την ανθρωπότητα».

Σημειώστε πως η Hyundai εκπαίδευσε τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τα οχήματα τόσο για το πώς θα πρέπει να μεταφέρουν με ασφάλεια τους επιβάτες τους όσο και σε ό,τι αφορά στη διαδικασία φόρτισης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford & Hyundai: Μπαίνουν στην Formula 1;
Η δημοφιλέστερη μάρκα σε αναζητήσεις νέων οδηγών
Πρόγραμμα εξερεύνησης της Σελήνης από την Hyundai Motor