Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέλεις να κάνεις το κλασικό σου Mini ηλεκτρικό; – Πόσο κοστίζει

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλεις να κάνεις το κλασικό σου Mini ηλεκτρικό; – Πόσο κοστίζει

ΝΕΑ

Θέλεις να κάνεις το κλασικό σου Mini ηλεκτρικό; – Πόσο κοστίζει

ΝΕΑ

Η Swindon ξεκίνησε τη διάθεση του ειδικού κιτ μετατροπής των κλασικών Mini σε ηλεκτρικά! Δείτε πόσο κοστίζει…

Advertisement
Advertisement

Όσοι έχουν το κλασικό Mini και δεν θέλουν να το αποχωριστούν, με ένα κόστος –μαζί με τους φόρους και την εγκατάσταση- που θα φτάνει τα 12.000 ευρώ, μπορούν πλέον να το κάνουν αμιγώς ηλεκτρικό.

Οι πελάτες της Swindon, μιας εταιρείας που ασχολείται με λύσεις (μετατροπές και αναβαθμίσεις) για τα αυτοκίνητα από το 1971, μπορούν τώρα να παραγγείλουν το ηλεκτρικό Classic Mini Kit. Η Swindon Powertrain προσφέρει τώρα το συγκεκριμένο κιτ που μετατρέπει το κλασικό Mini σε αμιγώς ηλεκτρικό, με απόδοση ισχύος 108 ίππων. Στη λίστα της Swindon μπορεί να βρει κανείς και μεμονωμένα ανταλλακτικά για να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ικανότητες του ηλεκτρικού κιτ για το κλασικό Mini– που μπορεί να φτάσει έως και τους 163 ίππους.

Το κόστος προ φόρων για το κιτ αυτό, ξεκινά από τα 9.830 ευρώ και οι παραδόσεις στους πελάτες αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ αυτό δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών για «εξηλεκτρισμό» κάποιων κλασικών αυτοκινήτων και ειδικότερα των Mini. Με το Classic Mini Kit της Swindon να έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι δεν απαιτούνται τροποποιήσεις δομικές στα αυτοκίνητα, μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα και ολοκληρωμένη λύση που ζυγίζει μόλις πάνω από 70 κιλά. Το πακέτο Classic Mini Kit περιλαμβάνει ένα σύστημα τοποθετημένο σε ένα μπροστινό υποπλαίσιο για κλασικό Mini με τις υποδοχές να είναι έτοιμες για αντικατάσταση της τυπικής «γέφυρας» του κλασικού Mini.

Η μπαταρία των 12 kWh, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τοποθετείται στη θέση του θερμικού κινητήρα του Mini, κάτω από το εμπρός καπό. Στοιχεία για την αυτονομία σε χιλιόμετρα και χρόνους φόρτισης, δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

Advertisement

«Έχουμε ήδη καταχωρίσει πάνω από 500 αιτήματα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο κιτ από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση ότι το εξελίσσουμε, πολλά από τα οποία προέρχονται από ιδιοκτήτες κλασικών Mini που θέλουν να μετατρέψουν τα αυτοκίνητά τους σε ηλεκτρικά» λέει ο Εμπορικός Διευθυντής της Swindon, Gérry Hughes. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα κιτ μας όσο το δυνατόν πιο εύκολα στη χρήση, να επανασχεδιάσουμε το πακέτο έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε ένα κλασικό Mini και να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να πάρουν το σύστημα έτοιμο, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να το αναβαθμίσουν μεμονωμένα». Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αν μη τι άλλο, από μια εταιρεία που συνοδεύει τα προϊόντα της με γραπτές εγγυήσεις καλής λειτουργίας.

Advertisement

 

 

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto 

 

Δείτε ακόμα:

Ιδού ένας after market προσιτός ηλεκτροκινητήρας 

Mini με κινητήρα Kawasaki στο κέντρο (VIDEO)

Στη θρυλική ανάβαση της Πάρνηθας με κλασικό Mini