Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα θέλαμε ένα πιο «επιθετικό» Tesla Model S;

Ελλάδα 1:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα θέλαμε ένα πιο «επιθετικό» Tesla Model S;

ΝΕΑ

Θα θέλαμε ένα πιο «επιθετικό» Tesla Model S;

ΝΕΑ

Με πιο αιχμηρά φώτα και περισσότερα κοψίματα, το εικονιζόμενο Tesla Model S δίνει στον Elon Musk… τροφή για σκέψη.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla έχει χτίσει τη δική της αυτοκρατορία, ούσα η μάρκα που κρατάει τα ηνία στην ηλεκτρική κινητικότητα και στο πεδίο των state of the art τεχνολογιών.

Ένα από τα μοντέλα της που πωλούνται σαν… ζεστό ψωμί είναι το Tesla Model S, το πρώτο premium ηλεκτρικό sedan στον κόσμο. Ένα από τα… επιτεύγματά του είναι ότι καταφέρνει να διατηρεί μεγάλη οπαδική βάση, παρά το γεγονός πως αριθμεί 10 χρόνια εμπορικής παρουσίας. Από τότε, οι αλλαγές είναι ελάχιστες, με βασικότερες όλων το εκτενές φρεσκάρισμα του περασμένου Ιουνίου.

Δεδομένου, όμως, ότι… τα πάντα ρει και οι αυτοκινητοβιομηχανίες λανσάρουν νέα μοντέλα με ακατάπαυστους ρυθμούς, ίσως απαιτηθεί μια νέαγενιά του Model S. Ενδεχομένως, κάτι τέτοιο να βρίσκεται στην ατζέντα, του Elon Musk, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει κάτι.

Advertisement
Advertisement

Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει κάποιους ψηφιακούς καλλιτέχνες να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις. Σε αυτούς ανήκει και ο “TheScetchMonkey”, ο οποίος πέρασε από… χειρουργείο το τρέχον Model S, χαρίζοντάς του μια πιο «επιθετική» εμφάνιση με έντονες αναφορές στο επερχόμενο Tesla Roadster.

Οι επεμβάσεις, ουσιαστικά αφορούν το μπροστινό μέρος, με αιχμή του δόρατος τα πιο λεπτά και αιχμηρά φώτα που πλαισιώνονται από κάθετους αεραγωγούς. Επίσης το ρύγχος έχει περισσότερα κοψίματα, ο προφυλακτήρας έχει πιο δυναμική σχεδίαση, τα πλευρά ενσωματώνουν νέα μαρσπιέ και τα πίσω φτερά είναι πιο φουσκωμένα.

Advertisement

Οι παραπάνω επεμβάσεις, χωρίς να είναι… κοσμογονικές εξαγριώνουν την εμφάνιση του Model S και την καθιστούν πιο συμβατή με τις εξωφρενικές επιδόσεις του. Υπενθυμίζεται πως η έκδοση Plaid ενσωματώνει τρία ηλεκτρικά μοτέρ που παράγουν συνδυαστικά 1.020 ίππους και του επιτρέπουν να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,1 δλ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το κορυφαίο Tesla Model S έγινε… παρανάλωμα του πυρός!
H Tesla ελέγχει τον Elon Musk ή μήπως το αντίθετο;
Στην Ελλάδα το Tesla Model Y (+τιμές)

 

Advertisement