Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία από τις 310 Lancia Martini 6 βγαίνει στο σφυρί

Ελλάδα 7:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία από τις 310 Lancia Martini 6 βγαίνει στο σφυρί

ΝΕΑ

Μία από τις 310 Lancia Martini 6 βγαίνει στο σφυρί

ΝΕΑ

Η πολύ σπάνια Lancia Delta Integrale Evoluzione Martini 6 είναι διαθέσιμη για τους φανατικούς των Ράλι.

Advertisement
Advertisement

Η Lancia Delta είναι ένα αυτοκίνητο που περισσότεροι το γνωρίζουν για τις αμέτρητες επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, παρά από την εμπορική του επιτυχία στις αγορές όλου του κόσμου. Πραγματικά το ιταλικό μοντέλο έφερε επανάσταση στους αγώνες και κατάφερε να διαλύσει τον ανταγωνισμό κατακτώντας τα πάντα από το 1987 μέχρι και το 1992.

Εκείνη την περίοδο η Lancia είχε δημιουργήσει αρκετές εκδόσεις σε περιορισμένο αριθμό για να τιμήσει το μοντέλο της. Μία από τις σπάνιες ήταν η Delta Integrale Evoluzione Martini 6 η οποία παράχθηκε σε μόλις 310 μονάδες. Η ονομασία είχε να κάνει με τον τότε κεντρικό χορηγό της εργοστασιακής ομάδας Martini Racing, ενώ το νούμερο 6 είχε να κάνει με τους 6 τίτλους στο WRC.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο νούμερο 272 βρίσκεται πλέον σε διαδικασία δημοπρασίας με μόλις 49.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του. Είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα με τις χαρακτηριστικές λωρίδες της Martini, οι ζάντες είναι οι κλασικές λευκές αγωνιστικές των 15 ιντσών με ελαστικά της Pirelli, ενώ στο εσωτερικό σε πολλά σημεία θα βρει κανείς δέρμα αλκαντάρα.

Η σπάνια αυτή Lancia βρίσκεται σε διαδικασία δημοπρασίας από τον Οίκο RM Sotheby’s και αναμένεται να ξεπεράσει τις 110.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το… αρχαίο Lancia Ypsilon συνεχίζει ακάθεκτο και ανανεωμένο!
Πόσα θα δίνατε για μία κούκλα -με τις ζελατίνες- Lancia Delta Integrale;
Η σπάνια Lancia Stratos του Jigger

Advertisement