Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Θα έρθει και στην Ελλάδα η Ducati diavel by Bentley των 90.000 ευρώ;

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα έρθει και στην Ελλάδα η Ducati diavel by Bentley των 90.000 ευρώ;

NEWSMOTO

Θα έρθει και στην Ελλάδα η Ducati diavel by Bentley των 90.000 ευρώ;

NEWSMOTO

Έλληνας συλλέκτης έχει ήδη προχωρήσει σε κινήσεις προκειμένου να αποκτήσει τη νέα συλλεκτική Ducati την οποία επιθυμεί σε μωβ χρώμα…

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες η Ducati έκανε γνωστό το νέο της δημιούργημα που φέρει την ονομασία Diavel for Bentley. Όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει πρόκειται για μία νέα συνεργασία της Ducati, αυτή τη φορά με την Bentley, όπου η συγκεκριμένη Diavel θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά που θα παραπέμπουν στα σπορ και πολυτελή μοντέλα της βρετανικής φίρμας.

Η Ducati Diavel for Bentley θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Ο συνολικός αριθμός θα είναι 550, εκ των οποίων οι 50 θα είναι ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες στην Mulliner και θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο σε πελάτες της Bentley.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της, όπως θα διαβάσατε σε σχετικό άρθρο του Newsauto, το κόστος για να την αποκτήσει κάποιος θα κυμαίνεται από 75.000 έως 90.000 ευρώ, με την υψηλή τιμή να αφορά τις 50 συλλεκτικές Diavel.

Advertisement
Advertisement

Σε μωβ χρώμα

Το ποσό είναι ιδιαίτερα υψηλό όμως οι συλλέκτες και οι ενδιαφερόμενοι κάνουν… ουρά για να την αποκτήσουν. Όπως μαθαίνουμε και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ήδη έχει υπάρξει ενδιαφέρον από Έλληνα συλλέκτη να κάνει δική του την εν λόγω Ducati. Ο ίδιος επιθυμεί να αποκτήσει την ειδική έκδοση καθώς είναι ήδη και ιδιοκτήτης Bentley.

Ο υποψήφιος Έλληνας αγοραστής έχει προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις που απαιτεί μία τέτοια αγορά και σύντομα θα γνωρίζει αν θα είναι ένας από τους 50 τυχερούς που θα καταφέρουν να αποκτήσουν την Ducati Diavel for Bentley. Να σημειώσουμε επίσης πως όσοι αποκτήσουν τις 50 ειδικές εκδόσεις θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους χρωματισμούς που επιθυμούν, από προστατευτικά, ζάντες, ραφές κ.λπ. με τον Έλληνα συλλέκτη να θέλει να την αποκτήσει σε μωβ χρώμα.

Advertisement

Να θυμίσουμε πως η Ducati έχει προϊστορία με συνεργασίες. Παλαιότερα είχε κάνει την εμφάνισή της η Diavel by AMG, ενώ έχουν δει και Diavel by Diesel (η μάρκα ρούχων). Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει και οι, Diavel 1260 Lamborghini και η Steetfighter V4 Lamborghini.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι είναι αυτή η συλλεκτική Toyota GR Supra;
VW: Πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό SUV των 25.000 ευρώ
Τι γίνεται όταν οι ηλικιωμένοι πρέπει να αφήσουν το τιμόνι; (+video)