NEWSMOTO

Πόσο θα κοστίζει η Ducati Diavel for Bentley;

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο θα κοστίζει η Ducati Diavel for Bentley;

NEWSMOTO

Πόσο θα κοστίζει η Ducati Diavel for Bentley;

NEWSMOTO

Εξωφρενικό θα είναι το ποσό απόκτησης της συλλεκτικής Ducati που θα παραχθεί σε μόλις 550 μονάδες. Ενδεχομένως να τη δούμε να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές ημέρες η Ducati παρουσίασε μία ακόμα συλλεκτική μοτοσικλέτα η οποία θα παραχθεί σε μόλις 550 μονάδες. Πρόκειται για την Diavel for Bentley και όπως λέει και το όνομα της θα παραχθεί σε συνεργασία με το βρετανικό εργοστάσιο καθώς έχει εμπνευστεί από αυτό.

Όπως διαβάσατε και σε σχετικό άρθρο του Newsauto η μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης σύγχρονης τέχνης Art Basel στο Μαϊάμι. Η συλλεκτική Ducati δεν είναι η πρώτη που δημιουργεί το ιταλικό εργοστάσιο καθώς τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει και άλλες συνεργασίες με την Audi και πρόσφατα με την Lamborghini, όλες με εταιρείες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου VW.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της μοτοσικλέτας είναι το πράσινο χρώμα Scarab Green το οποίο βρίσκεται στην παλέτα χρωμάτων της Bentley Mulliner.

Advertisement
Advertisement

Συλλεκτικά κομμάτια μόνο σε πελάτες Bentley…

Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα εταιρεία η Diavel for Bentley θα κατασκευαστεί σε 500 αριθμημένα αντίτυπα ενώ θα υπάρξουν επιπλέον 50 ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες στην Mulliner και θα διατεθούν αποκλειστικά στους πελάτες της Bentley.

Μία τέτοια έκδοση δε θα είναι και τόσο προσιτή στον κόσμο, με την τιμή της να εκτοξεύεται όπως άλλωστε είδαμε να συμβαίνει και με την Ducati Streetfighter V4 Lamborghini. Μάλιστα η τιμή της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας στην Ελλάδα και όπως διαβάσατε σε άρθρο του Newsauto άγγιξε τα 75.000 ευρώ.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η τιμή της θα κυμανθεί κοντά σε αυτά τα χρήματα, ενώ η έκδοση με τις 50 μόλις μονάδες ίσως αγγίξει και τα 90.000 ευρώ. Αναλυτικές πληροφορίες δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, κάτι που θα μάθουμε αρκετά σύντομα.

Σε κάθε περίπτωση μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε τη σπάνια αυτή μοτοσικλέτα ακόμα και στην Ελλάδα

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Triumph Street Triple RS για τον πρωταθλητή Moto2
Peugeot Django: Ο γοητευτικός τρόπος μετακίνησης
Το εντυπωσιακό Audi grandsphere στο Golden Hall