Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Mitsubishi L200 θα εντυπωσιάζει

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Mitsubishi L200 θα εντυπωσιάζει

ΝΕΑ

Το νέο Mitsubishi L200 θα εντυπωσιάζει

ΝΕΑ

Στην Ευρώπη, η Mitsubishi μοιάζει να βρίσκεται στη σκιά μεταξύ των υπόλοιπων εταιρειών του Renault Alliance. Όμως, η δημιουργικότητά των στελεχών της δεν σταματά.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi, έχει ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει το καινούργιο L200 εντός του 2023 και η εξέλιξη του φτάνει προς το τέλος της. Το γνωστό pickup μοντέλο έχει δημιουργήσει καλή φήμη και στη χώρα μας όπου η χρηστικότητα και η αντοχή του στην -εκ των πραγμάτων- σκληρή χρήση του ήταν στα βασικά πλεονεκτήματά του.

Οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας έχουν ανακοινώσει ότι η καινούργια γενιά του θα είναι σύγχρονη και εναρμονισμένη στα δεδομένα που ισχύουν πλέον και για τα οχήματα της κατηγορίας, τα οποία έχουν αποκτήσει χαρακτηριστικά ενός επιβατικού οχήματος.

Τα πρωτότυπα οχήματα του νέου L200 εξελίσσονται καμουφλαρισμένα, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα έκαναν τους συντελεστές τής ρωσικής ιστοσελίδας Kolesa να δημιουργήσουν ψηφιακά εικόνες για το πώς θα είναι το αμάξωμα του καινούργιου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτές μπορούμε να δούμε την έντονη διαμόρφωση της μάσκας, με τη μεγάλη γρίλια και τα χαρακτηριστικά φώτα, όπως και τον έντονο προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος του ξεχωρίζουν τα εκεί φώτα τα οποία είναι σχετικά μεγάλων διαστάσεων ώστε να τονίζουν το μέγεθος του οχήματος.

Για να δημιουργήσουν τις εικόνες βασίστηκαν στο πρωτότυπο XRT το οποίο παρουσίασε πρόσφατα η Mitsubishi στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μπανγκόκ (φωτογραφία κάτω).

Advertisement

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τον κινητήρα με τον οποίο θα διατίθεται το νέο L200. Θυμίζουμε ότι ως τώρα έχει τον χωρητικότητας 2,3 λίτρων (2.268 κ. εκ.) πετρελαιοκινητήρα (κωδικός «4Ν14») ο οποίος αποδίδει μεταξύ 116-181 ίππους, αναλόγως της εκδοχής του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη γεύση από το επόμενο Mitsubishi L200
Δοκιμή: Mitsubishi L200 Black Edition
Η… περιπετειώδης παρουσία της Mitsubishi στο Τόκιο