Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα αξεσουάρ του Mitsubishi L200 η φουσκωτή σκηνή για camping (+video)

Ελλάδα 15:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα αξεσουάρ του Mitsubishi L200 η φουσκωτή σκηνή για camping (+video)

ΝΕΑ

Στα αξεσουάρ του Mitsubishi L200 η φουσκωτή σκηνή για camping (+video)

ΝΕΑ

Στην αγορά της Γερμανίας, η φουσκωτή αυτή τέντα της Gentle Tent, είναι μέσα στον κατάλογο των αξεσουάρ της Mitsubishi για το L200, για όσους θέλουν να πάρουν τη «φούσκα» του σπιτιού τους, στην εξοχή.

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε να είναι το πιο προσιτό τροχόσπιτο στον κόσμο, η “πα-τέντα” της Gentle Tent που για τη Γερμανική αγορά είναι διαθέσιμη ως αξεσουάρ του Mitsubishi L200.

Ανεξάρτητα από το ότι έχει σχεδιαστεί να είναι συμβατή με μια σειρά από διάφορά pick ups και όχι μόνο το L200, η Mitsubishi την προσφέρει μέσω του δικτύου της ως αξεσουάρ για το δικό της αυτοκίνητο. Η αλήθεια είναι πάντως, πως η συγκεκριμένη τέντα, είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, οπότε φαίνεται και δίκαιο να είναι διαθέσιμη ως επίσημο αξεσουάρ της Mitsubishi, άσχετα με το ότι μπορεί αργότερα να τη βρίσκει κανείς στο εμπόριo για να την προσαρτά στο δικό του pick up που δεν είναι της Mitsubishi. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η σκηνή φουσκώνει με μια φορητή ηλεκτρική ή χειροκίνητη τρόμπα και το Truck Camper Magazine αναφέρει ότι όταν είναι πλήρως φουσκωμένη, η σκηνή έχει μήκος πατώματος 1,5 μέτρα, εσωτερικό ύψος 2,13 μέτρα, πέντε παράθυρα εξαερισμού με διάφανες μεμβράνες και πόρτα εισόδου.

Advertisement
Advertisement

Το τμήμα της καμπίνας της σκηνής, είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει ένα στρώμα πλήρους μεγέθους. Η Mitsubishi λέει ότι τα πλευρικά τοιχώματα αντέχουν ακόμη και σε ανέμους έως και 113 χλμ./ώρα, ενώ η σκηνή είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό και ζυγίζει μόλις 27 κιλά. Η κατασκευή που συνδέεται με τη σχάρα οροφής του L200 έχει ύψος μόνο 18 εκατοστά όταν η σκηνή είναι αναδιπλωμένη. Το κόστος για την έκδοση με το πλήρες μέγεθος, είναι 3.410 ευρώ ενώ υπάρχει επίσης και μια μικρότερη εκδοχή, η οποία αφήνει ελεύθερη την καρότσα του pick up και κοστίζει 2.338 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:
Ποια είναι τα best seller pick up σε Ελλάδα και Ευρώπη;
Επίσημο: Μένει στην Ευρώπη η Mitsubishi με δύο νέα μοντέλα
Πως θα ήταν στο μέλλον το Mitsubishi Lancer;