Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η… περιπετειώδης παρουσία της Mitsubishi στο Τόκιο

Ελλάδα 0:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η… περιπετειώδης παρουσία της Mitsubishi στο Τόκιο

ΝΕΑ

Η… περιπετειώδης παρουσία της Mitsubishi στο Τόκιο

ΝΕΑ

Η Mitsubishi, ανακοίνωσε ότι στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιου θα παρουσιάσει μια σειρά οχημάτων τα οποία θα διακρίνονται για το στυλ τους που παραπέμπει σε αυτοκίνητα έτοιμα για έντονες εκτός δρόμου περιπέτειες.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Mitsubishi, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο Τόκιο sυνολικά εννέα αυτοκίνητα από όλες τις κατηγορίες. Από τα μικρών διαστάσεων «Kei» που προορίζονται για την εγχώρια αγορά, μέχρι τα μεγάλα SUV και το pickup L200 που έχει στην γκάμα της.

Για την εφετινή έκθεση αυτοκινήτου της ιαπωνικής πρωτεύουσας, τα στελέχη τής εταιρείας επέλεξαν έναν κοινό άξονα: να είναι όλα σχεδιασμένα και διαμορφωμένα με τρόπο που να παραπέμπουν σε «σκληροπυρηνικό» όχημα 4×4.

Αυτό αφορά τόσο τα μικρά αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα που θα υπάρχουν στο περίπτερό της στον χώρο της Έκθεσης όσο και στα μεγαλύτερα. Όλα θα έχουν ιδιαίτερα χρώματα στο αμάξωμά τους, ώστε να ξεχωρίζουν άμεσα, και εξοπλιστικά στοιχεία που χρησιμεύουν στη μεταφορά περισσότερων αποσκευών και στην πρακτικότητα κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στη φύση.

Advertisement
Advertisement

Ή, απλώς, να συμβάλλουν στην ανάγκη του ιδιοκτήτη τους να ξεχωρίζει, έστω και εάν σπάνια θα επιχειρήσει να αφήσει τον ασφαλτόδρομο και να κατευθυνθεί σε κάποιο δύσβατο μέρος. Σε ό,τι αφορά στο L200, η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα όχημα βαμμένο στα χρώματα της Ralliart, του αγωνιστικού τμήματός της. Αυτό θα είναι ένας φόρος τιμής στο αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο η Mitsubishi κέρδισε το ράλι Asia Cross Country πέρυσι τον Νοέμβριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To XFC είναι ένα ακόμα πρωτότυπο της Mitsubishi
Η ιστορία πίσω από την δημοπρασία ενός Mitsubishi Lancer Evo VI
Το μέγεθος μετράει: Χαριτωμένο μικρό ηλεκτρικό από την Mitsubishi