Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To XFC είναι ένα ακόμα πρωτότυπο της Mitsubishi

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To XFC είναι ένα ακόμα πρωτότυπο της Mitsubishi

ΝΕΑ

To XFC είναι ένα ακόμα πρωτότυπο της Mitsubishi

ΝΕΑ

H Mitsubishi παρουσίασε ένα concept που έχει ενδιαφέρον και θα μπορούσε να ήταν ο διάδοχος του ASX.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Μitsubishi ASX έχει παρουσιαστεί ήδη και έχει πάρα πολλά κοινά με το Renault Captur με αποτέλεσμα η παρουσίαση ενός πρωτοτύπου στην ίδια κατηγορία να ξενίζει.

Τουλάχιστον αρχικά για το XFC Concept, όπως ονομάζεται, αφενός παρουσιάζει τη νέα γλώσσα σχεδίασης της ιαπωνικής εταιρείας και αφετέρου προορίζεται για τη λεγόμενη περιοχή ASEAN. Στη Νοτιοανατολική Ασία δηλαδή.

Γενικά το αμάξωμα του XFC είναι πιο ανάγλυφο σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει έως τώρα από τη Mitsubishi, ενώ χαρακτηριστική είναι η μεγάλη μάσκα. Που συνδυάζεται με ιδιαίτερους προβολείς αλλά και με μια μεγάλη ποδιά.

Advertisement
Advertisement

Το σχήμα των προβολέων ακολουθούν και τα πίσω φώτα, ενώ στο εσωτερικό, που δείχνει κοντά στην παραγωγή, κυριαρχεί οπτικά το ενιαίο σύνολο των δύο οθονών στο ταμπλό. Ταυτόχρονα η Mitsubishi κάνει λόγο για «κορυφαίους χώρους για την κατηγορία», ενώ από την άλλη δεν αναφέρει τίποτα ούτε για το πλαίσιο αλλά ούτε και για τυχόν τετρακίνηση.

Advertisement

Η επίσημη πρεμιέρα του Mitsubishi XFC Concept θα γίνει στην Έκθεση του Βιετνάμ (26 με 30 Οκτωβρίου) ενώ η έκδοση παραγωγής αναμένεται την ερχόμενη άνοιξη.

Advertisement

Πάντως οι Ιάπωνες εξελίσσουν και μια εξηλεκτρισμένη έκδοση του XFC που θα μπορούσε ενδεχομένως να έρθει και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mitsubishi ASX
Εργοστάσιο της Mitsubishi θα παράγει πλέον χαρτιά υγείας!
Πως μπορεί να είναι ένα νέο Mitsubishi Lancer Evolution;