Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα αγοράζατε Toyota Hilux με μόλις 12.000 ευρώ; (+video)

Ελλάδα 4:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αγοράζατε Toyota Hilux με μόλις 12.000 ευρώ; (+video)

ΝΕΑ

Θα αγοράζατε Toyota Hilux με μόλις 12.000 ευρώ; (+video)

ΝΕΑ

Η Toyota παραμένει ο ισχυρότερος παίκτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, κάτι που αποδεικνύεται από την ικανότητά της να κάνει πραγματικότητα τόσο προσιτά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota παρουσίασε στην Ταϊλάνδη ένα μικρό pick-up, βασισμένο στο πρωτότυπο IMV 0 με την επωνυμία Hilux Champ, σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή, μόλις 11.900 ευρώ.

Διατηρώντας την αισθητική του concept IMV 0, το Hilux Champ διαθέτει πολύ πρακτική σχεδίαση, με ενδιαφέρουσα αισθητική και αναφορές σε άλλα off road οχήματα της εταιρίας.

Στην Ταϊλάνδη, το Hilux Champ προσφέρεται σε εκδόσεις με κοντό και μακρύ μεταξόνιο, διαθέσιμες διάφορες διαμορφώσεις στην καρότσα. Η κοντύτερη έκδοση έχει μήκος 4.970 χιλιοστά ενώ το μακρύτερο μοντέλο φτάνει τα 5.300 χιλιοστά.

Advertisement
Advertisement

Οι μηχανικοί της Toyota έχουν ενσωματώσει στρατηγικά οπές για βίδες σε την καρότσα,  δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να προσαρτήσουν διάφορα αξεσουάρ aftermarket ώστε οι ιδιοκτήτες να το προσαρμόσουν στις ανάγκες τους.

Όλες οι εκδόσεις του Toyota Hilux Champ στην Ταϊλάνδη διαθέτουν σχεδίαση μονής καμπίνας με δύο πόρτες και δύο καθίσματα.

Advertisement

Το ταμπλό είναι μινιμαλιστικό χωρίς οθόνη πολυμέσων και με κάποιες πορτοκαλί πινελιές να προσθέτουν «χρώμα» στο έτσι και αλλιώς επαγγελματικό περιβάλλον του μικρού pick-up με τον απολύτως βασικό εξοπλισμό.

Το Hilux Champ δεν είναι απλώς προσιτό, είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμο.

Advertisement

Οι πελάτες της Ταϊλάνδης θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 11 προσαρμοσμένων μοντέλων σε οκτώ κατηγορίες, προσφέροντας παραλλαγές στο μήκος του μεταξονίου και τρεις επιλογές κινητήρων  πετρελαίου (ένα 2,0-λίτρων, 2,7-λίτρων και ένα 2,4-λίτρων), καλύπτοντας διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες σε ένα συμπαγές, στιβαρό και προσαρμόσιμο όχημα.

Αν και πολλοί φίλοι της Toyota σε όλο τον κόσμο θα υποδέχονταν με ανυπομονησία το IMV 0, είναι σαφές ότι αυτό το φορτηγό προορίζεται κυρίως για τις αναδυόμενες αγορές, καθώς η Toyota επιβεβαίωσε το λανσάρισμα του φορτηγού αποκλειστικά στην Ταϊλάνδη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επανάσταση της Toyota στα ηλεκτρικά και τις μπαταρίες τους
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο, ηλεκτρικό Toyota bZ5X
Απαγόρευσαν διαφήμιση της Toyota (video)