Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Tesla Model S Cabrio από την Ares Design

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tesla Model S Cabrio από την Ares Design

Mobility

Tesla Model S Cabrio από την Ares Design

Mobility

Δεν είναι η πρώτη φορά που θαυμάζουμε δουλειά του Ιταλικού βελτιωτικού οίκου αλλά η μοναδικότητα της ανοιχτής εκδοχής του Tesla Model S, μας αναγκάζει για άλλη μια φορά να βγάλουμε το καπέλο στην Ares Design.

Advertisement
Advertisement

Η Ares Design κάνει δίπορτο, cabrio και πολύ sexy το μεγάλο ηλεκτρικό sedan της Tesla, κλέβοντας όπως είναι φυσικό τις εντυπώσεις.

Αν και ακόμα δεν είναι σε θέση να αποκαλύψουν το κόστος, οι άνθρωποι της Ares Design με πολύ περηφάνια παρουσίασαν το πρώτο δείγμα γραφής τους επάνω στο δημοφιλές μεγάλο ηλεκτρικό sedan της Tesla. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η προσοχή που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια, κάνει την πρόταση της Ares Design να ξεχωρίζει. Το συγκεκριμένο λευκό που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, έχει το ρόλο του πρωτότυπου για τους μελλοντικούς πελάτες της εταιρείας και ως τέτοιο, δεν έχει σύστημα προστασίας από ανατροπή. Ο σχεδιαστής της εταιρείας ωστόσο, υποστηρίζει πως «οποιοδήποτε μελλοντικό μοντέλο Cabriolet δρόμου που θα δημιουργηθεί από την Ares θα φέρει ένα πλήρες σύστημα προστασίας ανατροπής, δηλαδή ανασυρόμενα roll bars όπως στις ανοιχτές εκδόσεις των μοντέλων των Audi, BMW και Mercedes».

Advertisement
Advertisement

Η οροφή είναι τώρα ένα μαλακό ύφασμα που φαίνεται να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου που χρησιμοποιούσαν τα πίσω καθίσματα. Παρ’ όλα αυτά, οι πίσω θέσεις δεν έχουν καταργηθεί και υπάρχει ακόμα χώρος για φιλοξενία επιβατών. Οι μηχανικοί της Ares ενίσχυσαν τα πλευρικά σκέλη του πλαισίου για να μην έχει πρόβλημα με την ακαμψία του το σύνολο. «Στην Ares, η φιλοσοφία μας επιτρέπει στους πελάτες να συνεργάζονται με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς μας για να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό όχημα, μια υπηρεσία που είναι μοναδική και προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα από την Ares», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Dany Bahar. «Αυτό το Tesla είναι ένα υπέροχο παράδειγμα. Ήταν ένα καθαρό έργο δημιουργίας των σχεδιαστών μας και είναι πραγματικά υπέροχο το να βλέπουμε τα αποτελέσματα των ασυμβίβαστων προτύπων μας».

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Vision S: Η Sony προχωράει με την εξέλιξη του αυτοκινήτου της (VIDEO)

Land Rover Defender από την Ares Design

Advertisement

Η υπέροχη Porsche 911 Turbo της Ares Design