Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Land Rover Defender από την Ares Design (+video)

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Land Rover Defender από την Ares Design (+video)

ΝΕΑ

Land Rover Defender από την Ares Design (+video)

ΝΕΑ

Η Ares Design δίνει νέα ζωή στο κλασικό Land Rover Defender 110 SW (κλειστό διπλοκάμπινο) και το μεταμορφώνει στο Spec 1.2 Limited Edition.

Advertisement
Advertisement

Ο Ιταλός κατασκευαστής Ares Design συνεχίζει να ντύνει με πολυτελή ρούχα το κλασσικό Land Rover Defender 110 SW.

Ακολουθώντας τα βήματα του μοντέλου του 2018, οι βελτιώσεις αφορούν κάποια σημεία του αμαξώματος, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα (καπό, φτερά), τα νέα φωτιστικά σώματα (LED) και μαύρα φυμέ τζάμια.

Το off-roader πατά σε τροχούς, 18-ιντσών (σχεδιασμένες από την Ares), με ελαστικά Cooper Discoverer STT Pro 305/70, διαθέτει επίσης ποδιά προστασίας στο κάτω μέρος, πλευρική εξάτμιση, κιτ ανύψωσης 35 mm (1,4 in) και νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση με δύο ρυθμίσεις: Comfort και Sport. Ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, με μεγαλύτερους δίσκους και εξαπίστονες  δαγκάνες, συμπληρώνει τις βελτιώσεις. Την κίνηση δίνει ο κινητήρας V8 4,7 λίτρων με 280 HP και 440 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

«Δημιουργήσαμε το πρώτο μας Defender Ultra V8 το 2018, οπότε έχουμε μεγάλη γνώση του οχήματος και αυτό μας οδήγησε να δημιουργήσουμε μια δεύτερη έκδοση με ακόμα πιο ξεχωριστό στιλ και εκλεπτυσμένο φινίρισμα», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Dany Bahar. «Με τον ίδιο κινητήρα V8, το Ares for Land Rover Defender Spec 1.2 διατηρεί τα χαρακτηριστικά της νέας σχεδίασης Defender, αλλά επαναπροσδιορίζεται όμορφα για να εκφράζει τον μοντέρνο και πολυτέλεια».

Advertisement

Το εσωτερικό του αναβαθμισμένου Defender της Ares είναι «ντυμένο» με δέρμα και αναθρακονήματα, έχει καθίσματα για εννέα επιβάτες, με τα πίσω καθίσματα (στον χώρο φόρτωσης) να είναι αναδιπλούμενα. Αυτό το Defender διαθέτει επίσης ένα νέο ρυθμιζόμενο τιμόνι, μοντέρνους μοχλούς για τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες, κουμπί εκκίνησης, ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα ψυχαγωγίας με ενσωμάτωση Bluetooth και smartphone, ηλεκτρικό χειρόφρενο και νέα μονάδα κλιματισμού.

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τιμή, αναμένουμε να διαμορφωθεί στα 215.000 ευρώ, με τους αγοραστές να πρέπει να βρουν και να δώσουν στην Ares το δικό τους όχημα προς αναπαλαίωση/βελτίωση.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Πανάκριβο και εντυπωσιακό το δημιούργημα της Ares Design

Βελτίωση για το Land Rover Defender από την ARES Design (+Video)

H αναγέννηση της De Tomaso Pantera από την Ares Design