Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υπέροχη Porsche 964 Turbo της Ares Design

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η υπέροχη Porsche 964 Turbo της Ares Design

ΝΕΑ

Η υπέροχη Porsche 964 Turbo της Ares Design

ΝΕΑ

Η Ares Design από την Ιταλία, έχει δώσει κι άλλες φορές δείγματα γραφής αλλά αυτή τη φορά με τη συγκεκριμένη Porsche 911 Turbo, το πήγε ένα βήμα πιο πέρα βελτιώνοντας εκτός από την εμφάνιση του αυτοκινήτου και την απόδοση του κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία με έδρα τη Μόντενα, με επικεφαλής τον πρώην στέλεχος των Lotus και Ferrari, Dany Bahar, έχει παρουσιάσει εξαιρετικά projects.

Μερικά από αυτά ήταν, το GTC4 Lusso με βάση το «Project Pony» της Ferrari 412, το Panther Progettouno, εμπνευσμένο από το DeTomaso Pantera και το C8 Corvette S1. Το τελευταίο δείγμα γραφή της εταιρείας, χρησιμοποιεί την 911 Turbo (964) ως βάση, κάνει μια σειρά αλλαγών στο αυτοκίνητο μέσα και έξω ενώ παραμένει πιστή στο αρχικό όραμα του επικεφαλής της. Όσον αφορά την αισθητική, η 964 διαθέτει το μεγάλο πίσω σπόιλερ, ζάντες αλουμινίου 5 ακτίνων εμπνευσμένες από τις περίφημες Fuchs και πιο ομαλή μπροστινή όψη, με λιγότερες γωνίες σε σχέση με την original 964. Για το εσωτερικό, έχει κατασκευαστεί ένα εντελώς νέο με δέρμα και ύφασμα, ενώ έχουν τοποθετηθεί νέα όργανα και έχει εγκατασταθεί το σύστημα ψυχαγωγίας PCCM της Porsche για κλασικά.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το τι κρύβεται κάτω από το πίσω καπό, οι μηχανικοί της Ares έχουν αναβαθμίσει τον υπερσυμπιεστή και το σύστημα ψύξης, δίνοντας στον 6κύλινδρο boxer των 3,6 λίτρων μια αναβάθμιση ισχύος στα 431 άλογα. Επεμβάσεις έχουν δεχτεί τόσο η ανάρτηση του αυτοκινήτου, όσο και τα φρένα αλλά η εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τις αλλαγές. Η Ares Design λέει ότι το αυτοκίνητο είναι «μια μοναδική δημιουργία, που γεννήθηκε από το όραμα ενός ενθουσιώδους που ήθελε να κάνει πραγματικότητα το αυτοκίνητο των ονείρων του. Ένα αντικείμενο πόθου, τόσο συναρπαστικό να το οδηγείς, όσο και να το βλέπεις».

Δείτε ακόμα:

Advertisement

To Wami Lalique Spyder είναι μια σύγχρονη Maserati Spyder

Εντυπωσιακό πρωτότυπο βασισμένο σε Corvette C8

Advertisement

H Singer έρχεται στην Ευρώπη