Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελικά το Tesla Cybertruck είναι ακόμα πιο ακριβό!

Ελλάδα 0:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τελικά το Tesla Cybertruck είναι ακόμα πιο ακριβό!

ΝΕΑ

Τελικά το Tesla Cybertruck είναι ακόμα πιο ακριβό!

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των τιμών του εντυπωσιακού pick-up, «ανακαλύφθηκε» η πραγματική κορυφαία έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

H Tesla δεν σταματά να εκπλήσσει και όχι πάντοτε με ευχάριστο τρόπο… Το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο Cyvbertruck, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένα (άγνωστες τεχνικές λεπτομέρειες και τιμές), στο πλαίσιο της εκδήλωσης παράδοσης των πρώτων 10 αυτοκινήτων, την περασμένη εβδομάδα.

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε, σε ό,τι αφορά στις τιμές! Η αρχική ενημέρωση των στελεχών της Tesla, ανέφερε ότι η βασική, πισωκίνητη έκδοση δεν θα ξεκινά από τις 40.000 δολάρια όπως αρχικά είχε λεχθεί, αλλά από τις 60.990. Η τετρακίνητη θα κοστίζει από 79.990 δολάρια και η κορυφαία Cyberbeast από 99.990 δολάρια.

Όπως έγινε γνωστό, όμως, λίγες ημέρες αργότερα, η Tesla δεν είχε γνωστοποιήσει την ύπαρξη μιας ακόμα πιο ακριβής έδοσης από τη Cyberbeast!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για την Foundation Series“, για την οποία οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα πρέπει να διαθέσουν επιπλέον 20.000 δολάρια, συνολικά δηλαδή 119.990 δολάρια, προκειμένου να επωφεληθούν μερικά αξεσουάρ παραπάνω, όπως σήματα λέιζερ, αλλά το σύστημα αυτόνομης οδήγησης της εταιρείας.

Η διαφοροποίηση αυτή δημιούργησε, όπως ήταν λογικό μια επικοινωνιακή σύγχυση στους πελάτες της Tesla. Από την άλλη, αυτή η στρατηγική δεν διαφέρει πολύ από τον τρόπο με τον οποίο αρχικά ο Μασκ και η Tesla πλοηγήθηκαν στην αγορά, με το Model S και το αρχικό Roadster. Η πώληση της πιο ακριβής έκδοσης ενός μοντέλου μπορεί να βοηθήσει στην ανάκτηση του κόστους παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θα δούμε ή όχι το αγροτικό Tesla να φορτίζει στο Golden Hall;
Πόσα εκατομμύρια χιλιόμετρα έχει κάνει αυτό το Tesla Model S; (+video)
Πιάστηκε στα πράσα να λέει ψέματα ο Μασκ; (+video)