Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser με λεπτομέρειες της Lotus Emira

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser με λεπτομέρειες της Lotus Emira

ΝΕΑ

Teaser με λεπτομέρειες της Lotus Emira

ΝΕΑ

Η Lotus έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες εικόνες που μας δίνουν μια αίσθηση της Emira που αντικαθιστώντας τις Elise- Exige στη γκάμα, θα αποτελέσει τη νέα «υπογραφή» sport αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η Lotus το περιγράφει ως το «άλλο sport αυτοκίνητο» και από όσα ξέρουμε γι’ αυτό μέχρι σήμερα, έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή του.

Η Lotus είναι από τις λίγες εταιρείες που στα πλάνα τους έχουν τόσο ένα εξωπραγματικό ηλεκτρικό hypercar, όσο και μερικά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα οδηγικά «συμβατικά» αυτοκίνητα επιδόσεων. Με την Evija η Lotus θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των ηλεκτρικών hypercars αλλά πριν συμβεί αυτό, με την Emira θα «αποχαιρετίσει» με τρόπο ιδιαίτερα δυναμικό, τους κινητήρες βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

Μετά από ένα teaser στα τέλη Απριλίου, η μάρκα από το Norfolk επανέρχεται με κάποιες εικόνες- teaser που μας δίνουν κάποιες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου  που περιμένουμε να δούμε ολόκληρο και με λεπτομέρειες στις 6 Ιουλίου. Στις εικόνες που έχουμε τώρα στη διάθεσή μας, βλέπουμε το επάνω μισό του σπορ τιμονιού που είναι υπενδεδυμένο με Alcantara με κίτρινες πινελιές στις ραφές αλλά και στο επάνω μέρος. Το ελαφρώς ανανεωμένο λογότυπο Lotus που είδαμε πρώτη φορά στην Evija πλαισιώνεται από διάφορα χειριστήρια αλλά το μεγαλύτερο νέο στην εικόνα είναι τα paddles πίσω από το τιμόνι.

Αυτό φυσικά είναι το μεγάλο νέο, μια και η Emira θα είναι διαθέσιμη με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων- αν και όλοι οι φίλοι της οδήγησης θα ήθελαν στο νέο μοντέλο της Lotus να υπάρχει και χειροκίνητη επιλογή σε ότι αφορά στη μετάδοση. Συνοδεύοντας τα νέα teaser για την Emira που μπαίνει στη φάση της παραγωγής στο Hethel μετά από μια επένδυση αξίας άνω των 130 κα πλέον εκατομμυρίων ευρώ που αφορά όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Ηνωμένο Βασίλειο. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως η εταιρεία προσλαμβάνει περισσότερους από 200 νέους ανθρώπους που θα απασχοληθούν στην παραγωγή του «άλλου sport αυτοκινήτου», όπως αναφέρεται η Lotus για το νέο μοντέλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Advertisement

Με την Emira η Lotus αντικαθιστά τα παλαιότερα Elise, Exige και Evora και είναι έτνονη η φημολογία βάσει της οποίας το νέο μοντέλο θα εφοδιάζεται με turbo δίλιτρο κινητήρα. Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου αναμένεται να γίνουν στις 6 Ιουλίου, ενώ λίγο καιρό μετά το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί και στο Goodwood Festival of Speed.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Lotus Elise δεν έχει ξοφλήσει
Lotus Emira: Αυτό θα είναι το τελευταίο της supercar με κινητήρα βενζίνης
Ένας Ελληνοβρετανός υπογράφει τον ήχο της Lotus Evija (+video)

 

 

Advertisement