Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για το νέο ηλεκτρικό Toyota bZ

Ελλάδα 22:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για το νέο ηλεκτρικό Toyota bZ

ΝΕΑ

Teaser για το νέο ηλεκτρικό Toyota bZ

ΝΕΑ

Η Toyota μας προετοιμάζει για τα πλήρη αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της «οικογένειας» των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων bZ που μοιάζει με μικρότερο liftback.

Advertisement
Advertisement

Το bZ3 λανσαρίστηκε πριν λίγες μέρες στην Κίνα θυμίζοντας αισθητικά το μεγαλύτερο bZ4X που είχαμε δει πρόσφατα στη Δανία αλλά η Toyota δεν σταμάτησε εκεί.

Η μοναδική εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Toyota, δείχνει ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με το bZ3 και πρέπει να είναι κάποιος πολύ προσεκτικός για να δει πως η διαμόρφωση του πίσω μέρους είναι διαφορετική. Το bZ3 είναι σεντάν, ενώ το νέο μοντέλο bZ στην πρώτη εικόνα- teaser που έδωσε η Toyota στη δημοσιότητα, δείχνει ένα liftback μοντέλο με πολύ χαρακτηριστικό σχεδιαστικό στυλ.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota δεν έδωσε πληροφορίες για το όχημα, αναφέροντας μόνο το γεγονός πως πρόκειται για ένα μοντέλα της «οικογένειας» αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων bZ που εξελίσσονται και δοκιμάζονται αυτή την περίοδο. Θυμίζουμε πως στην πλατφόρμα e-TNGA η Toyota θα στηρίξει έξι ηλεκτρικά μοντέλα bZ, με το πρώτο (bZ4X) να έχει μόνο παρουσιαστεί επισήμως μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Toyota θα αλλάξει προσέγγιση για τα ηλεκτρικά;
Νέα Toyota Corolla Cross: Οικογενειακό με ονοματεπώνυμο
To Toyota bΖ3 πετά το γάντι στο Tesla Model 3

Advertisement

 

 

Advertisement