Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ταξίδι στο χρόνο με την… Porsche Taycan (video)

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ταξίδι στο χρόνο με την… Porsche Taycan (video)

ΝΕΑ

Ταξίδι στο χρόνο με την… Porsche Taycan (video)

ΝΕΑ

Great Scott! Κάποτε χρειαζόταν 1,21 gigawatts για να ταξιδέψεις πίσω στον χρόνο. Σήμερα αυτή η ποσότητα είναι ρεύματος είναι… απλή.

Advertisement
Advertisement

Με ένα πολύ έξυπνο τρόπο η Porsche τοποθέτησε τη DeLorean από το “Back to the Future” δίπλα στην Taycan. Η πρώτη χρειαζόταν μια μεγαλή (για την εποχή) ποσότητα ρεύματος ώστε να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Πλέον, με τους σταθμούς φόρτισης της Ionity, αυτή η ποσότητα είναι απλή και ικανή για να φόρτιση την Taycan ταχύτατα!

Έτσι μπορείς να ταξιδέψεις περισσότερη ώρα και να περιμένεις για φόρτιση… λιγότερη.

Αναφορικά με την Porsche Taycan, και ειδικότερα στην έκδοση 4S χρησιμοποιεί για την κίνησή της 2 ηλεκτροκινητήρες (1 στον εμπρός και 1 στον πίσω άξονα), συνδυαστικής ισχύος 530 ίππων (με Overboost) και ροπή 640 Nm. To 0-100 km/h έρχεται σε 4.0 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 250 km/h. Με μια φόρτιση η 4S μπορεί να διανύσει έως και 407 km.

Advertisement
Advertisement

Στην περίπτωση της Taycan Turbo η ισχύς των δύο ηλεκτροκινητήρων αυξάνεται στους 680 ίππους και η ροπή στα 850 NmΤο 0-100 km/h απαιτεί μόνο 3.2 sec και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 260 km/h. Η αυτονομία με μία φόρτιση αγγίζει τα 450 km.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς στρίβει υπό πίεση η Porsche Taycan Cross Turismo; (+video)
Porsche Taycan: Με look RS από το Aerokit της RevoZport
Το καθηλωτικό ταξίδι του Mark Webber με την Porsche Taycan (video)

Advertisement