Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο DeLorean από την Italdesign (Teaser)

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο DeLorean από την Italdesign (Teaser)

ΝΕΑ

Νέο DeLorean από την Italdesign (Teaser)

ΝΕΑ

Η Italdesign δίνει στη δημοσιότητα μια εικόνα- teaser για το νέο της δημιούργημα που θέλει να αποτελέσει τη νέα εκδοχή του θρυλικού DeLorean DMC-12.

Advertisement
Advertisement

Το DeLorean DMC-12 είναι ένα εμβληματικό αυτοκίνητο με κινηματογραφική ιστορία και όχι μόνο και όπως φαίνεται η Italdesign ετοιμάζει μια σύγχρονη εκδοχή.

Μια εικόνα που κοινοποιήθηκε πρόσφατα στο Facebook από την εταιρεία περιλαμβάνει μια φωτογραφία του αυθεντικού DMC-12, ενώ το κάτω μισό της εικόνας έχει σε σκοτεινό περιβάλλον ένα νέο μοντέλο με σήμα DMC και πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. «Το DeLorean DMC-12 γίνεται 40 χρονών φέτος! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 21 Ιανουαρίου 1981, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο παραγωγής. Ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να γιορτάσουμε ένα εμβληματικό μοντέλο στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας από μια ματιά στο μέλλον; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα… » λέει η Italdesign στο κείμενο με το οποίο συνοδεύει τη διπλή αυτή εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Το αυθεντικό DMC-12 σχεδιάστηκε από τον συνιδρυτή της Italdesign, Giorgetto Giugiaro. Ωστόσο, η εικόνα-teaser δεν μας παρέχει τόσες πολλές πληροφορίες σχετικά με το ποιόν της νέας έκδοσης, εκτός από τις πόρτες και το σήμα. Ποια είναι τα σχέδια της Italdesign με το νέο DeLorean; Αν μαντέψαμε σωστά, μάλλον θα είναι ένα μοναδικό κομμάτι για τα 40 χρόνια του DMC-12 και μένει μόνο να δούμε αν θα βασίζεται σε ένα υπάρχον αυτοκίνητο ή θα χρησιμοποιεί μια ειδική για την περίσταση πλατφόρμα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Έτσι θα μπορούσε να είναι το επόμενο DeLorean DMC-12 

Advertisement

H VW δεν πουλάει τις Lamborghini και Ducati