Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Taycan: Με look RS από το Aerokit της RevoZport

Ελλάδα 21:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Taycan: Με look RS από το Aerokit της RevoZport

ΝΕΑ

Porsche Taycan: Με look RS από το Aerokit της RevoZport

ΝΕΑ

Ο Βρετανικός οίκος βελτιώσεων RevoZport παρουσίασε μόλις δύο εντυπωσιακά bodykits για την Porsche Taycan, που κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται πολύ πιο επιθετικό.

Advertisement
Advertisement

Τα bodykits ονομάζονται Taycan Revoluzione και Taycan GT-Z αντίστοιχα και μοιράζονται τα περισσότερα μέρη τους.

Οι αναβαθμίσεις που έγιναν στο μοντέλο GT-Z ξεκινούν από το μπροστινό μέρος με μία αεροτομή από ίνες άνθρακα με έντονες πλευρικές λεπίδες. Ο προφυλακτήρας έχει επίσης έντονους αεραγωγούς, ενώ η RevoZport έχει επίσης εγκαταστήσει νέα πλευρικά, μαρσπιέ  «φούστες».

Οι αλλαγές συνεχίζονται στο πίσω μέρος με μία πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα εμπνευσμένη από τη νέα 911 GT3 και έναν διαχύτη από ανθρακόνημα με στοιχεία από την Porsche 918 Spyder. Διατίθενται επίσης τροχοί με σχήμα στροβίλου, οι οποίοι κάνουν εντονότερη την εμφάνιση των ηλεκτρικών Porsche.

Advertisement
Advertisement

Συγκριτικά, το κιτ Revoluzione έχει την ίδια εμπρός αεροτομή, αλλά ελαφρώς μικρότερες πλευρικές λεπίδες από ανθρακόνημα πάνω της. Είναι επίσης εξοπλισμένο με τα ίδια πλευρικά μαρσπιέ με το GT-Z και διαθέτει την ίδια πίσω αεροτομή.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η τοποθέτηση ενός διακριτικού σε σχήμα διαχύτη από ίνες άνθρακα. Η Taycan Revoluzione της RevoZport διατίθεται επίσης με σφυρήλατες ζάντες δύο τεμαχίων εμπνευσμένες από την 991 GT3 RS.

Advertisement

Όπως θα φανταζόσασταν, τα δύο μοντέλα ενισχύουν την αεροδυναμική, αλλά προσθέτουν αντίσταση και αναπόφευκτα επηρεάζουν τη αυτονομία τους. Οι τιμές των ΗΠΑ για το κιτ GT-Z ξεκινούν από 15.000 δολάρια, ενώ το Revoluzione είναι διαθέσιμο από 12.000.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Porsche Taycan GT1 EVO θα ήταν πολύ στυλάτο αγωνιστικό
Αυτές είναι οι αλλαγές της ανανεωμένης Porsche Taycan (2022)
Δείτε το εντυπωσιακό remake της θρυλικής Porsche 928

 

 

Advertisement